ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 Apr.

Μick Jagger εναντίον αντιεμβολιαστών

«Είναι παράλογοι», υποστηρίζει ο Mick Jagger για τους αντιεμβολιστές.

Ο Mick Jagger εκφράζει την δυσπιστία του απέναντι σε όσους τάσσονται κατά των εμβολιασμών και στους υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας, κατηγορίες ανθρώπων που έβαλε στο στόχαστρο στο νέο τραγούδι του.

Ο ηγέτης των Rolling Stones συνεργάστηκε με τον Dave Grohl στο single «Eazy Sleazy», το οποίο προσφέρει μία rock ‘n’ roll ματιά η ζωή καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοΐού.

Το τραγούδι αναφέρεται στην επικίνδυνη παραπληροφόρηση που έχει εξαπλωθεί σχετικά με το εμβόλιο κατά του COVID-19 με σαρκαστικούς στίχους όπως «κάνω το εμβόλιο, ο Bill Gates βρίσκεται στο αίμα μου».

Ο Mick Jagger μίλησε για το τραγούδι σε συνέντευξή του στο «Rolling Stone» όπου εξήγησε ότι εμπνεύστηκε να γράψε αυτούς τους στίχους όταν στενοί φίλοι του και μέλη της οικογένειάς του άρχισαν να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας.

«Φαίνεται απλώς ότι ακόμα και άνθρωποι για τους οποίους γνωρίζεις ότι είναι σχετικά λογικό σε πολλά πράγματα, έχουν ένα πράγμα που δεν τους αρέσει», είπε ο 77χρονος καλλιτέχνης.

«Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που ξεσπούν γι’ αυτά τα πράγματα τα οποία απλώς δεν… Είναι παράλογοι. Φυσικά, δεν έχει νόημα να μιλάς σε ανθρώπους γι’ αυτό. Δεν το καταλαβαίνουν. καταλαβαίνουν Αυτό που πιστεύουν και το πιστεύουν αυτό. Και δεν έχει σημασία τι λέτε, θα το πιστέψουν. Και η ορθολογική σκέψη δεν λειτουργεί», συνέχισε.

Ο Mick Jagger στάθηκε επιπλέον στους αντιεμβολιαστές και ισχυρίστηκε ότι η Γαλλία είναι «η πιο αντιεμβολιαστική χώρα στη Δυτική δημοκρατία».

«Τα εμβόλια δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν ήμουν παιδί, που ήταν πολύ καιρό πριν, οι άνθρωποι πέθαιναν από πολιομυελίτιδα. Απλώς δεν θα ήταν εκεί την επόμενη μέρα. Και αυτό έχει εξαλειφθεί μέσω εμβολίων», τόνισε.

«Εκείνα τα φτωχά παιδιά είτε πέθαναν είτε με έναν αναπτήρα και είχα πολλούς φίλους που το είχαν πάθει αυτό. Θα προτιμούσατε να κάνετε κάποιο εμβόλιο αν είχατε ένα παιδί ή θα προτιμούσατε να ήταν παράλυτα τα πόδια του; Δεν μπορείς να συζητήσεις με αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι έφτασα στις θεωρίες συνωμοσίας. μέσω των αντιεμβολιαστών. Ακόμα και αν δεν το ανέφερα σε αυτό το κουπλέ, μάλλον θα έπρεπε να το είχα κάνει από τη στιγμή που ξεκίνησα από εκεί», περιέγραψε.

Ωστόσο ο Mick Jagger παραμένει αισιόδοξος και δηλώνει την ελπίδα του ότι «μετά από λίγο, Κάποιοι άνθρωποι Ίσως θα αλλάξουν τη γνώμη τους για τα εμβόλια».

Πηγή: hit-channel.com