ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
25 Jan.

Ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένος στον SUPER FM!

Θα μπορούσαμε να γράφαμε ολόκληρες σελίδες για τη μέχρι τώρα πορεία του Γιάννη Βαρδή στο χώρο της μουσικής γιατί πρωτίστως φέρει το όνομα του πατέρα του και κατά δεύτερον δούλεψε καλλιτεχνικά δίπλα του, του Αντώνη Βαρδή.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης Βαρδής μία ημέρα πριν από την εμφάνιση του στην Κύπρο, βρέθηκε καλεσμένος στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και στην εκπομπή του Κώστα Γαλάτη.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, έκανε την είσοδο του στο στούντιο του SUPER FM το απόγευμα και μοιράστηκε αρκετά περιστατικά, γνωστές και άγνωστες πτυχές από τη μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία.

Ο τρόπος που άρχισε ήταν σαν κινηματογραφική ταινία. Ο πατέρας του δεν γνώριζε ότι τραγουδούσε και όταν του το εκμυστηρεύτηκε ο Αντώνης Βαρδής είχε μείνει άφωνος. Αφού λοιπόν μίλησε στον Γιάννη για το πόσο δύσκολη δουλειά είναι του υποσχέθηκε πως θα τον άκουγε και εάν άξιζε θα τον βοηθούσε να προχωρήσει. Διαφορετικά θα άφηνε τον εαυτό του και τον ίδιο εκτεθειμένο.

Όταν πέρασε από ακρόαση από τον πατέρα του και τελείωσε το τραγούδι του, ο πατέρας του σηκώθηκε, άφησε την κιθάρα του, κι έφυγε χωρίς να του πει τίποτα. Μετά έμαθε γιατί ενήργησε με αυτό τον τρόπο ο πατέρας του. Είχε συγκινηθεί πολύ, σε σημείο που δεν μπορούσε να μιλήσει. Η συμβουλή του πατέρα του ήταν να προχωράει ταπεινά. Κι έτσι άρχισε το μουσικό του ταξίδι. Ο Αντώνης δίπλα στον Γιάννη να γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία.

Αγαπημένο συγκρότημα του Γιάννη Βαρδή είναι οι Αδελφοί Κατσιμίχα, τους οποίους λατρεύει. Έδινε το παρόν του σχεδόν σε όλες τους τις εμφανίσεις. Τους ακολουθούσε παντού. Επηρεάστηκε πολύ από το συγκεκριμένο συγκρότημα. Τους λάτρευε και ο πατέρας του γι’αυτό παίζανε και πολλά από τα τραγούδια τους στις εμφανίσεις τους.

Μας δήλωσε πως εάν δεν ήταν τραγουδιστής θα γινόταν αρχαιολόγος. Είναι ένα επάγγελμα που του άρεσε από παιδί. Είναι κάτι που τον ενδιαφέρει ακόμα και τώρα άσχετα εάν τον κέρδισε η μουσική.

Για το τραγούδι του πατέρα του «Που να εξηγώ» είπε πως τα τελευταία δύο χρόνια αυτό το τραγούδι είναι σαν να κάνει δεύτερη καριέρα, είναι μαγικό τραγούδι που ακουμπάει στη ψυχή σου και χαίρεται που το ακούει στο ραδιόφωνο.

Η σύμπραξη του με τον Αντώνη Ρέμο στο τραγούδι «Δωσ’μου μια αγκαλιά» προέκυψε εντελώς τυχαία. Στην αρχή το τραγούδησα μόνος μου και το έδωσα στην εταιρεία που ήμουνα τότε, πιθανότατα να μην το είχανε ακούσει ποτέ, μας είπε. Κάποια στιγμή τον καλεί σε μία τηλεοπτική εκπομπή ο Αντώνης Ρέμος και του προτείνει να τραγουδήσουν μαζί ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του πατέρα του. Επίσης, όταν το άκουσε ο Αντώνης Ρέμος ενθουσιάστηκε με το τραγούδι και πρότεινε στον Γιάννη να το πούνε μαζί δισκογραφικά. Ήταν έκπληξη για τον Γιάννη Βαρδή, κι έγινε πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Βαρδής πρόκειται να εμφανιστεί αύριο Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στο Ola Ελληνικά Λεμεσός μαζί με τον Γιώργος Λιανό. Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο SUPER FM, o Πρώτος Μουσικός Σταθμός της Κύπρου. Πληροφορίες & Κρατήσεις: 7000 5868.

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα όπως είπε ο Γιάννης. Λένε τα πάντα και κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή. Το πρόγραμμα είναι δυόμιση ώρες LIVE.