ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 May.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνει τον απόλυτο ρυθμό με το νέο single «Πεθαίνω Για Σένα»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δίνει τον απόλυτο ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι μέσα από το νέο τραγούδι του «Πεθαίνω Για Σένα».

Το «Πεθαίνω Για Σένα» είναι ένα pop τραγούδι, γεμάτο δυναμισμό, ενέργεια και χορευτική διάθεση, στο οποίο ο Γιώργος Παπαδόπουλος υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Omri 69 Segal.

Η μοναδική φωνή του Γιώργου Παπαδόπουλου εκπέμπει ένταση και πάθος μέσα από κάθε νότα και δημιουργεί έναν ξεχωριστό συνδυασμό.

Ο ταλαντούχος και επιτυχημένος τραγουδιστής και δημιουργός μεταφέρει το «Πεθαίνω Για Σένα» και στις οθόνες μας, μέσα από ένα μοντέρνο music video γεμάτο γρήγορες εναλλαγές, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το video clip του «Πεθαίνω Για Σένα» αποπνέει ζωντάνια και δυναμισμό, ενώ οι εναλλαγές σκηνών δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που συνοδεύει τέλεια την ενέργεια του τραγουδιού.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει τις live εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό, που στέφονται με μεγάλη επιτυχία, όπως έγινε και προ ημερών στο Τορόντο του Καναδά, όπου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης με πάνω από 5.000 κόσμο να παρακολουθεί τη συναυλία του.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος προκάλεσε το αδιαχώρητο στο Τορόντο σε μία εκρηκτική συναυλία με αφορμή την καθιερωμένη Victoria Day, κατά την οποία οι Καναδοί γιορτάζουν την έλευση του καλοκαιριού.

Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές, ενώ παρουσίασε πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι του «Πεθαίνω Για Σένα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το «Πεθαίνω Για Σένα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και την Criminal Music.