ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Jan.

Ο Εd Sheeran πραγματοποίησε απίστευτες επιδόσεις!

Το 2017 έφτασε στο τέλος του και χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η χρονιά του Ed Sheeran τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο!

Το “Shape Of You” ήταν το Νο.1 τραγούδι που έπαιξαν περισσότερο τα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2017 σύμφωνα με τo Media Ispector και τo IFPI Chart!

Το smash hit του Βρετανού τραγουδιστή – τραγουδοποιού αντίκρισε την κορυφή σε 44 χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα εβδομάδων πρωτιάς στο αμερικανικό «Billboard Hot 100».

Οι επιδόσεις που πραγματοποίησε ήταν κυριολεκτικά απίστευτες: Κυριάρχησε 13 εβδομάδες στην πρώτη θέση του μικτού Airplay Chart στην Ελλάδα και 17 εβδομάδες στο Νο1 της διεθνούς κατάταξης. Επιπλέον, διατήρησε επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες τα ηνία στο chart Καναδά και παρέμεινε για 14 εβδομάδες στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο SUPER TOP 40 του SUPER FM για το 2017, το “CASTLE ON THE HILL” ήταν στην 30η θέση και το “SHAPE OF YOU” στην 5η θέση.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εδώ καθώς το επόμενο hit single του Ed Sheeran “Perfect” αποτελεί τη Νο.1 μπαλάντα της χρονιάς με 5 εβδομάδες στο TOP5 των ελληνικών chart!

To “Perfect” βρίσκεται στην 2η θέση των Airplay Charts του SUPER FM για αυτή την εβδομάδα.

Το εν λόγω κομμάτι έχει κυκλοφορήσει σε δυο νέες εκδόσεις, η μια με τη Beyonce και με νέο τίτλο “Perfect Duet” και η άλλη με τον ιταλό τενόρο Andrea Bocelli που ονομάζεται “Perfect Symphony“.

Πηγή: www.mikrofwno.gr, www.hit-channel.com