ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
22 Dec.

Ο Ed Sheeran επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Ο Ed Sheeran παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι μετά από σχεδόν 18 μήνες δισκογραφικής απουσίας. Το τραγούδι έχει τίτλο «Afterglow» και είναι γραμμένο από τον ίδιο σε συνεργασία με τους David Hodges και Fred Gibson.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Instagram παρουσίασε το τραγούδι και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για προπομπό κάποιας επόμενης δουλειάς του αλλά για ένα stand-alone single: “Γεια σας παιδιά. Το “Afterglow” είναι ένα τραγούδι που έγραψα πέρυσι και ήθελα πολύ να το κυκλοφορήσω για εσάς. Δεν είναι το πρώτο single από το επόμενο album μου, είναι απλά ένα τραγούδι που αγαπώ και ελπίζω να αγαπήσετε κι εσείς επίσης. Απολαύστε το! Κάντε ένα ασφαλές και ευτυχισμένο, εορταστικό διάλειμμα και Πρωτοχρονιά. Επιστροφή στη χώρα του μπαμπά για τώρα”.

Ο Sheeran ανακοίνωσε ότι πρόκειται να «πάρει μια ανάσα για να ταξιδέψει, να γράψει και να διαβάσει» τον περασμένο Δεκέμβριο. «Θα είμαι μακριά από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψω», έγραψε στο Instagram. «Η εποχή και η περιοδεία του Divide άλλαξαν τη ζωή μου με πολλούς τρόπους, αλλά τώρα τελείωσε και ήρθε η ώρα να βγω έξω και να δω περισσότερα από τον κόσμο», έγραψε. «Υπόσχομαι να επιστρέψω με νέα μουσική όταν έρθει η ώρα και να έχω ζήσει λίγο περισσότερο για να έχω κάτι να γράψω».

To τελευταίo album που κυκλοφόρησε ο Sheeran ήταν το «No.6 Collaborations Project» του 2019, στο οποίο συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Bruno Mars, Stormzy, Justin Bieber, Camila Cabello, Cardi B και άλλους.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε και μέσα από ένα Performance Video που σκηνοθέτησαν οι Nic Minns και Zak Walters.

Ακούστε το τραγούδι εδώ: