ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
26 Jun.

Ο Ed Sheeran επιστρέφει με «Bad Habits».

Ο Ed Sheeran επιστρέφει με άκρως ανανεωμένη διάθεση και κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι του «Bad Habits» για να δώσει μία εύθυμη νότα σε μία δύσκολη χρονιά.

Έχοντας περάσει τα τελευταία δύο χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωση της θριαμβευτικής περιοδείας του «Divide Tour», ο Ed Sheeran πραγματοποιεί τη μεγάλη επάνοδό του με το εκστατικό «Bad Habits», το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music και βάζει υποψηφιότητα για το τραγούδι του καλοκαιριού.

Ο Ed Sheeran, ένας καλλιτέχνης που διακρίνεται για την αντικομφορμιστική φύση του, παρουσιάζει με το «Bad Habits» κάτι απροσδόκητο αλλά εντελώς δικό του, συνεχίζοντας να επεκτείνει την τέχνη του σε νέες διαστάσεις.

Το «Bad Habits» είναι ένα τραγούδι το οποίο μεταδίδει την ενέργεια που χαρακτηρίζει τη φυγή από την πραγματικότητα και το πιο σημαντικό, είναι ένα τραγούδι που θα σας κάνει να θέλετε να χορέψετε.

Ο Ed Sheeran έγραψε το «Bad Habits» και επιμελήθηκε την παραγωγή του μαζί με τους στενούς συνεργάτες του Johnny McDaid («Shape of You») και FRED («No.6 Collaborations Project»).

Στο music video που συνοδεύει το «Bad Habits», σε σκηνοθεσία του Dave Meyers, βλέπουμε τον Ed Sheeran όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ, καθώς μεταμορφώνεται σε ένα punk βρικόλακα και προσπαθεί να συνδυάσει εξίσου καλά το ταλέντο του στη μουσική με αυτό στην υποκριτική.

Ο Ed Sheeran ανταλλάσσει τα χαρακτηριστικά πυρρόξανθα μαλλιά του με λευκασμένα μαλλιά και τα δόντια του με κυνόδοντες, με το music video να χρησιμεύει ως μεταφορά για τις «κακές συνήθειες», καθώς ο τραγουδιστής βγαίνει για μια άγρια νύχτα στο Λονδίνο μαζί με άλλους βρικόλακες, πριν επιστρέψει στον πραγματικό εαυτό του το επόμενο πρωί, με τα πυρρόξανθα μαλλιά του άθικτα, ενώ ο ήλιος ανατέλλει από πάνω του.

«Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με το νέο μου single. Ήθελα το βίντεο του Bad Habits να παίζει με τη φύση των συνηθειών με έναν τρόπο που σχετίζεται με τη φαντασία, γι’ αυτό κατέληξα στους βρικόλακες. Ήταν πολύ διασκεδαστικό που μπήκα στο χαρακτήρα, εκτός από τα ύψη (αυτό δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό). Απολαύστε το», σχολιάζει ο Ed Sheeran.

Πηγή: Hit-Channel