ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
29 Dec.

Ο Ed Sheeran στο νέο single του Eminem, «River»!

“River” φέρει ως τίτλο το ολοκαίνουριο τραγούδι στο οποίο συμπράττουν μουσικά ο Eminem με τον Ed Sheeran και περιλαμβάνεται στον δίσκο του πρώτου με τίτλο, “Revival”. Εξαρχής η επιστροφή του Eminem στο μουσικό προσκήνιο με τον ένατο σε σειρά δίσκο του προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού, λόγω των συνεργασιών που περιλαμβάνονται σε αυτόν και το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό.

To “River” αποτελεί μία hip hop σύνθεση που συνδυάζεται άρτια με το pop folk, γνώριμο μουσικό στυλ του Ed Sheeran. Και τους δύο καλλιτέχνες τους συναντάμε στο τραγουδιστικό κομμάτι, με τον έναν να εμπλέκεται στα ‘λημέρια’ του άλλου και με ένα αποτέλεσμα που θυμίζει λίγο τις δοξασμένες εποχές που ο Eminem ήταν στο peak της καριέρας του. Το τραγούδι υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά και οι δύο καλλιτέχνες.

Στο “River” περιγράφονται όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που οδηγούν στην καταστροφή μίας σχέσης, έπειτα από την έκτρωση, ένα συμβάν καθοριστικό για την λειτουργία μίας σχέσης. Αυτή τη φορά η οπτική γωνία έρχεται από την πλευρά του άνδρα που έχει εξαπατηθεί από την σύντροφό του, η οποία τον απάτησε με άλλον άνδρα. Ο Eminem ωστόσο δεν αποτελεί το θύμα που εξαπατάται, αλλά έναν από τους δύο θύτες. Ο Ed Sheeran στο δικό του τραγουδιστικό κομμάτι προσπαθεί να εξαγνιστεί από τις αμαρτίες του.

To “River” μεταδίδεται στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Πηγή: www.soundarts.gr