ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 Apr.

Ο Rag‘n’Bone Man συναντά την P!nk: Nέο Single | ‘Anywhere Away From Here’ | Κυκλοφορεί τώρα

Μετά από μεγάλη αναμονή, ο Rag‘n’Bone Man κυκλόφορησε την εντυπωσιακή συνεργασία του με την Αμερικανίδα superstar P!nk, στο καταπληκτικό νέο τους single ‘Anywhere Away From Here’, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album ‘Life By Misadventure’ – που θα βγει στις 7 Μαϊου απο την Panik Records και την Sony Music.

Σε σκηνοθεσία του Joe Connor (The Rolling Stones, Coldplay, Sam Smith), το video γυρίστηκε στο The Duke Of York’s Theatre στην καρδιά του Δυτικού Λονδίνου, με πλάνα απο φύση και δείχνει και τους δυο καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια απο τις πιο δυναμικές εμφανίσεις της καριέρας τους. Δείτε το εδώ

Γραμμένο από τον Rag’n’Bone Man, τον συνεργάτη του στο album τον Ben Jackson-Cook, τον Simon Aldred, τον Dan Priddy και τον Mark Crew, το τραγούδι μιλάει για το όταν αισθανόμαστε άβολα ακόμα και στο δικό μας περιβάλλον. Οι στίχοι λένε “When the lights go up/ I don’t think I told you… That I feel out of place,” he sings. “Pull me underground/ Don’t know if you notice/ Sometimes I close my eyes and dream of somewhere else”.

Για το τραγούδι ο Rag’n’Bone Man δήλωσε “Αυτό το τραγούδι είναι μια ειλικρινή αντανάκλαση του να θέλεις να εξαφανιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις…στιγμές που ζούμε όλοι. Είναι τιμή να έχω την P!nk σε αυτό το track και είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσε να γίνει μέρος αυτού”.

“Συνάντησα για πρώτη φορά τον Rag’n’Bone Man στην Ευρώπη το 2017, λίγο μετά αφότου άκουσα την επιτυχία του ‘Human’. Απο τότε, ερωτεύτηκα την φωνή του και όταν συναντηθήκαμε απο κοντά αμέσως καταλαβα πόσο καλός άνθρωπος είναι”, είπε η P!nk. “Απο εκεί και μετά ήξερα ότι κάποια μέρα θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Το ‘Anywhere Away From Here’ δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο τραγούδι να βγάλουμε μαζί. Μεγάλη μου τιμή να είναι μέρος αυτής της συνεργασίας”.

Το προηγούμενο single, το υπέροχο ‘All You Ever Wanted’, άφησε το στίγμα του στο playlist του BBC Radio 1 & BBC Radio 2, όπως επίσης ανέβηκε στο #1 στο Airplay και iTunes chart της Αγγλίας. Ο Rag‘n’Bone Man πρόσφατα εμφανίστηκε στο Comic Relief, Later…with Jools Holland αλλά και στο show των Ant & Dec, Saturday Night Takeaway. Επίσης θα πραγματοποιήσει 3 special sold out shows στο Jazz Cafe του Λονδίνου στις 27, 28 και 29 Ιουνίου.

Το debut του ήταν ορόσημο το 2017 με το “Human” να γνωρίζει ανεπανάληπτη επιτυχία. 4x πλατινένιο album, το οποίο καρφώθηκε κατευθείαν στο #1 στην Αγγλία και έγινε το album με τις περισσότερες πωλήσεις απο άνδρα καλλιτέχνη για όλη την δεκαετία και του απέφερε βραβείο BRIT και Ivor Novello.

Επειδή αυτό είναι δύσκολο να επαναληφθεί, ο Rag‘n’Bone Man έσκισε το βιβλίο με τους κανόνες και πήγε στο Nashville για να ηχογραφήσει αυτό που θα γινόταν “Life By Misadventure”, γυρνώντας στην Αγγλία λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία. Ενώ μια δόση απο blues και soul υπάρχουν σε κάποια τραγούδια, η πλειοψηφία του νέου album βρίσκει τον Rag’n’Bone Man να κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά ως καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ικανός να επιδείξει κάτι πραγματικά συναισθηματικό με κάθε του ανάσα.

Το “Life By Misadventure” είναι το τέλειο τονωτικό για αυτές τις στιγμές και μια εκπληκτική συλλογή συναισθηματικών τραγουδιών για να μας ακουμπήσουν, όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε περισσότερο. Ένα album με βάθος και ψυχή, ώριμο για να προχωρήσουμε μπροστά. Απολαύστε τη διαδρομή.

Ο Rag’n’Bone Man αναμένεται να πραγματοποιήσει την περιοδεία του, στην Μεγάλη Βρετανία.

June

Sun 27th London, Jazz Cafe (SOLD OUT)

Mon 28th London, Jazz Cafe (SOLD OUT)

Tue 29th London, Jazz Cafe (SOLD OUT)

October

Sun 17th Brighton, Brighton Centre

Mon 18th Dublin, Olympia Theatre

Tue 19th Belfast, Waterfront Hall

Thu 21st Leeds, O2 Academy

Fri 22nd Bristol, O2 Academy

Sat 23rd Bournemouth, O2 Academy

Mon 25th Glasgow, O2 Academy

Thu 28th Plymouth, Pavilions

Fri 29th Manchester, O2 Apollo

Sun 31st Birmingham, O2 Academy Birmingham


November

Wed 3rd Newcastle, O2 Academy

Sat 6th London, Eventim Apollo