ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
04 Jan.

Ο Ringo Starr των Beatles ανακηρύσσεται Sir!

Ακόμα μία αξιέπαινη τιμή ήρθε για τον Ringo Starr!

Το να αναδειχθεί κάποιος σε Sir δεν είναι απλή υπόθεση. Ο Ringo Starr, ο drummer των θρυλικών The Beatles, από την δική του την πλευρά έχει χαράξει μία ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και στο συγκρότημα όπου ήταν μέλος. Ο Paul McCartney, το έτερο ‘σκαθάρι’, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον συνάδελφο, φίλο και συνοδοιπόρο σε μία πορεία που έγραψε ιστορία, Ringo Starr για την προσφορά του στην βιομηχανία της μουσικής και την ανακήρυξή του σε Sir.

Ο Paul McCartney ως παλιά καραβάνα του είδους, γνώριζε κάθε συναίσθημα της εν λόγω τιμής, καθώς το 1997 και είκοσι χρόνια πριν, είχε βρεθεί στην θέση του Ringo. Στα 77 του, λοιπόν, χρόνια ο Starr θα μπει στην λίστα με εκείνους που ξεχώρισαν για το ταλέντο και την προσφορά τους στις τέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Starr δήλωσε: “Είναι φανταστικό! Είναι τιμή κι ευχαρίστηση του να λαμβάνεται υπόψη και να έχει ανταπόκριση η μουσική μου και το φιλανθρωπικό μου έργο, δύο πράγματα τα οποία αγαπάω. Ειρήνη και αγάπη.” Παράλληλα, ο Bruce Sugar δισκογραφικός παραγωγός του Ringo εξέφρασε την περηφάνια του μέσα από σχετικές αναρτήσεις στα social media. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν θα μπορούσα να είμαι λιγότερο περήφανος κι ενθουσιασμένος που παίρνει αυτό το διάσημο βραβείο. Ο Sir Richard είναι μία συνεχής έμπνευση με τον τρόπο ζωής του, με το τρόπο που μας δείχνει πως να μεγαλώνουμε με χάρη σε αυτή την νεοφιλελεύθερη επιχείρηση και με το πως προσέχει τον εαυτό του με μία υγιή δόση ταπεινότητας κι ευγνωμοσύνης και την ακούραστη προώθηση της ειρήνης, της αγάπης και της καλής θέλησης.”

Πηγή: www.soundarts.gr