ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 Oct.

Ο «Starboy» του The Weeknd γίνεται ήρωας κόμικ!

Πριν μερικές ημέρες, ο Καναδός τραγουδιστής κάλυψε τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα με κόκκινο χρώμα, δημοσιεύοντας συγχρόνως ένα απόσπασμα από την κινηματογραφική εισαγωγή της «Marvel», της εταιρείας κόμικ που κατέχει τα δικαιώματα για φανταστικούς υπερήρωες όπως οι Spider-Man, Deadpool, Captain America, Thor και άλλοι.

Πριν από ένα χρόνο, ο The Weeknd κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό δίσκο του με γενικό τίτλο «Starboy», δημιούργησε τον ήχο που ήξερε ότι θα τον αναδείξει σε κορυφαία φυσιογνωμία της pop μουσικής για μεγάλο

https://www.instagram.com/p/BZ9F2M7gDjG/

Ο χαρακτήρας του «Starboy» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο video clip του ομότιτλου τραγουδιού, όπου «δολοφόνησε» τον προηγούμενο εαυτό του The Weeknd προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης παρευρέθηκε στην έκθεση «Comic-Con» της Νέας Υόρκης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ανακοίνωσε τη σύμπραξη με τη «Marvel» για τη δημιουργία ενός βιβλίου κόμικ με πρωταγωνιστικό ήρωα τον «Starboy».

«Ο “Starboy” είναι το επόμενο κεφάλαιο σε αυτό το χρονικό, αυτό το σάγκα. Υποθέτω είναι το τέταρτο κεφάλαιο. Είναι ένας χαρακτήρας που δημιουργήσαμε. Είναι τόσο αστείος, θέλουμε να δημιουργήσουμε επίσης ένα κόμικ από αυτόν», ανέφερε ο 27χρονος Καλλιτέχνης στο «Pigeons & Planes».

«Είναι ένας cool, πολύ καλός χαρακτήρας που κάνει πολλές εμφανίσεις στο άλμπουμ. Έχει κάνει σίγουρα την εμφάνισή του σε διάφορους δίσκους στο παρελθόν. Είναι ένας αλαζονικός χαρακτήρας που έχουμε όλοι μέσα μας», πρόσθεσε.

Ο The Weeknd έκατσε στο εκθεσιακό περίπτερο της «Marvel» και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα στο πλήθος. Η κυκλοφορία του πρώτου τεύχους της σειράς αναμένεται το 2018.

 

Πηγή: www.hit-channel.com