ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|||||||
06 Feb.

Πάνος Κιάμος – Αντύπας: Συγκινητικό φινάλε στο «Club 22»

Την αυλαία των κοινών εμφανίσεών τους στη νυχτερινή Αθήνα έριξαν ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας.

Ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας είχαν ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό φινάλε στο «Club 22».

Ατέλειωτες επιτυχίες, τραγούδια σταθμοί και καθηλωτικές ερμηνείες είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο για πέντε ολόκληρους μήνες στο «Club 22».

Σε ένα κατάμεστο μαγαζί, ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος και ο διαχρονικός Αντύπας ιδιαίτερα συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το κοινό αφήνοντας πίσω τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση, τους συνεργάτες και κυρίως σε όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας όλους αυτούς τους μήνες», ήταν μερικά από τα λόγια που δημιούργησαν ένα κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και μετέτρεψαν τους θαμώνες του «Club 22» σε μία τεράστια παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σπουδαία συνάντηση του Πάνου Κιάμου και του Αντύπα ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο αντάξιο των προσδοκιών.

Ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος ήταν ξανά φέτος ένας από τους πιο επιτυχημένους και επικοινωνιακούς καλλιτέχνες, αφού γνωρίζει καλά πως να «μαγεύει» το κοινό τόσο με τις αμέτρητες δισκογραφικές του επιτυχίες όσο και με την καθηλωτική σκηνική του παρουσία.

Ο διαχρονικός Αντύπας αναμφίβολα κατέκτησε τις καρδιές και το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου και ξεδιπλώνοντας επί σκηνής τη σημαντική καλλιτεχνική του ιστορία με τραγούδια – σταθμούς κατάφερε να ξεσηκώσει με μαεστρία το κοινό.

Στο απόλυτα επιτυχημένο σχήμα συμμετείχε ο Βο, ο οποίος έδωσε το δικό του μουσικό στίγμα και παρέσυρε το κοινό στους ξέφρενους ρυθμούς του. Μαζί του ήταν Γεωργία Βρανά και ο Dj Vox.

Το πρόγραμμα συμπλήρωσαν ο ταλαντούχος Πρόδρομος, οι Dinamis και η Χριστίνα Ζιώγα.