ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Dec.

Παρασημοφόρηση για τον Ed Sheeran από τον Πρίγκιπα Κάρολο!

Ο Ed Sheeran πρόσθεσε στη συλλογή του το πιο ιδιαίτερο τρόπαιο.

Έξι χρόνια μετά την είσοδό του στη μουσική βιομηχανία και με εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, ο Ed Sheeran παρασημοφορήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο.

Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός από το Suffolk του Ηνωμένου Βασιλείου παρέλαβε το μετάλλιο που τον χρίζει «Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας» (MBE) από τον Πρίγκιπα Κάρολο, υπονοώντας ταυτόχρονα ότι θα ήθελε να τραγουδήσει στο βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle το 2018.

Η επιλογή του Ed Sheeran για το μετάλλιο είχε ανακοινωθεί τον προηγούμενο Ιούνιο, στο πλαίσιο των τιμών που αποδίδονται ετησείων για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

https://www.instagram.com/p/BcZ62Z4l_X9/?hl=en&taken-by=teddysphotos

Ο 26χρονος αστέρας παραβίασε το πρωτόκολλο που διέπει την επαφή μεταξύ των… κοινών θνητών και των βασιλέων στην απονομή, τοποθετώντας το χέρι του σε εκείνο του -γεννημένου στην Ελλάδα- Πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ ο κληρονόμος του θρόνου αντέδρασε τινάζοντας το χέρι του.

Η σωματική επαφή με τη βασιλική οικογένεια είναι ρυθμισμένη, με τη μόνη περίπτωση που επιτρέπεται είναι όταν ξεκινά από τους γαλαζοαίματους και όχι το αντίστροφο. Ο Ed Sheeran δεν είναι ο πρώτος που παραβιάζει το πρωτόκολλο. Ο LeBron James και η Michelle Obama είναι μεταξύ εκείνων που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση.

Ed Sheeran from London is made an MBE (Member of the Order of the British Empire) by the Prince of Wales at an Investiture ceremony at Buckingham Palace, London.

Επίσης, αυτή  δεν ήταν ούτε η πρώτη άβολη εμπειρία του Βρετανού καλλιτέχνη με μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το Νοέμβριο του 2016, η νεαρή Πριγκίπισσα Βεατρίκη φέρεται να χάραξε άθελά της το πρόσωπο του τραγουδιστή με ένα σπαθί, όταν εκείνη προσπάθησε να «μονομαχήσει» με τον James Blunt. Η κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα δε συνειδητοποίησε ότι ήταν πίσω της ο Ed Sheeran, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όσον αφορά την παρασημοφόρηση, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να τραγουδήσει στη γαμήλια τελετή του Πρίγκιπα Χάρι και της πρώην ηθοποιού στο «Windsor Chapel» τον επόμενο Μάιο, απάντησε: «Ναι, γιατί όχι».

Ο Ed Sheeran παρέμεινε μετριοπαθής για τα επιτεύγματά του, λέγοντας ότι δεν είχε «τεράστιο ταλέντο» σε σύγκριση με άλλους καλλιτέχνες, αλλά «η επιμονή, το κίνητρο και η αυτοπεποίθηση» απέδωσαν καρπούς.

Πηγή: www.hit-channel.com