ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Sep.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο πρόγραμμα του SUPER FM

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο πρόγραμμα του SUPER FM. Εμφανώς ανανεωμένο και ενισχυμένο και με τους παραγωγούς να επιστρέφουν ορεξάτοι στις θέσεις τους πίσω από το μικρόφωνο. Μοναδικός στόχος της νέας σεζόν να είναι ο SUPER η καλύτερη μακράν παρέα στο ραδιόφωνο. Με υπόσχεση στους ακροατές του Πρώτου Μουσικού Σταθμού για ακόμα περισσότερη διασκέδαση,  συνδυασμένη με την καλύτερη ελληνική και ξένη μουσική, ακόμα πιο πολλές αποκλειστικότητες, ακόμα πιο μεγάλα δώρα και σούπερ χαπενιγκς που έρχονται!

Ένα νέο μαγικό ραδιοφωνικό ταξίδι ξεκίνησε και στο καθημερινό πρόγραμμα του SUPER ακούμε:


SUPER BREAKFAST

Νέο SUPER BREAKFAST, με παρουσιαστές τους δημοφιλείς, Μέμνων Σωτηρέλη και Παναγιώτη Κυριάκου. Το νέο πρωινό ραδιοφωνικό σόου που θα γίνει το πιο ανεβαστικό και ευδιάθετο ξεκίνημα στη μέρα σου. Για να ξυπνάς πιο κεφάτος/η απ’ όλους!

Καθημερινά από τις 6:30 έως τις 10:00, με έξυπνο χιούμορ, αστείρευτη διάθεση και δημιουργική φαντασία, το δίδυμο Μέμνωνα Σωτηρέλη – Παναγιώτη Κυριάκου έρχεται στον SUPER για να κατακτήσει τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Κυπρίων ακροατών. Με θέματα καθημερινής τρέλας, με καυστικά σχόλια στην επικαιρότητα, αλλά και με μεγάλους διαγωνισμούς και δώρα. Με συνοδεία τις καλύτερες και πιο ξεσηκωτικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες μιξαρισμένες από τους resident DJs του SUPER FM.

ANΔΡΕΑΣ ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ

Ο αγαπημένος Ανδρέας Γιόρτσιος συνεχίζει δυνατά στον Super FM! Κάθε πρωί από τις 10:00 έως τις 13:00 πάντα θετικός και ευχάριστος, με όμορφα θέματα και προτάσεις αλλά και δημιουργική κριτική για όσα συμβαίνουν.

DAILY KOUS KOUS

Έρχονται ανανεωμένοι και με κέφι για μια ακόμα σούπερ σεζόν. Daily Kous Kous με τον Παναγιώτη Σίμο και την Κατερίνα Ψιμοπούλου! Το δίδυμο που ανεβάζει τη διάθεση με πολύ μουσική, όλα τα καλλιτεχνικά «κους – κους» και πολλούς επώνυμους καλεσμένους. Καθημερινά 12:00 – 14:00.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΣΙΚΙΔΟΥ

Η Καλλιόπη Ασικίδου μας κρατά κάθε μεσημέρι την πιο feel-good συντροφιά σε ένα ευχάριστο δίωρο με τις πιο αγαπημένες μουσικές επιλογές, με viral νέα, με περίεργες ειδήσεις και πάντα με μεγάλο χαμόγελο. Καθημερινά 14:00-16:00.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ

Τι συμβαίνει όταν είσαι ερωτευμένο ζευγάρι στη ζωή και στα μικρόφωνα; Το απογεύματα είναι λιγότερα βαρετά, η διάθεση είναι έξτρα ανεβασμένη, οι διαφορές λύνονται οn air και άλλωστε όταν αγαπάς κάποιον θέλεις να είσαι όσο πιο πολλές ώρες γίνεται μαζί του. Ο Πέτρος και η Κλέλια θα γίνουν η κεφάτη συντροφιά σου από τις 16:00 έως τις 18:00, στο Drive Time  και όχι μόνο.

ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Ο Μr Θετική Ενέργεια, ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς είναι σούπερ για 8η σεζόν! Σταθερά η Νο1 επιλογή στην ώρα του και η πιο κεφάτη παρέα. Με τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα hits, τα πιο χοτ μουσικά νέα και τις πιο περίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Καθημερινά 18:00 – 20:00 και τις Παρασκευές στην παρουσίαση του SUPER TOP 20 με τα δημοφιλέστερα τραγούδια στο airplay της εβδομάδας.

ΖΗΝΩΝ ΖΙΝΤΙΛΗΣ

Το αφεντικό είναι τρελαμένο με τη μουσική και κάθε βράδυ μας προτείνει THE HITLIST. H απόλυτη λίστα με ό,τι χρειάζεται να ακούσεις για να είσαι φουλ ενημερωμένος για τη ξένη μουσική, βρίσκεται εδώ! Όλα τα σούπερ χιτς από τα διεθνή charts, οι απαραίτητες νέες κυκλοφορίες, ότι είναι hot & trending σήμερα στο διεθνές ρεπερτόριο και μαζί αγαπημένα flashbacks στα 80ς και 90ς και αναδρομές στη μουσική ιστορία. O Zήνων Ζιντίλης, μαζί σου, κάθε βράδυ από τις 20:00 στις 21:00.

DJ A CHRIS

O DJ A Chris θα μιξάρει τις καλύτερες μουσικές κάθε βράδυ για να μας απογειώνει τη διάθεση.
Κάθε βράδυ 21:00 – 22:00, και την Κυριακή 17:00 – 19:00

DJ GOLDEN X

Σταθερά resident dj του σταθμού, ο Golden X με τις πιο σούπερ επιλογές θα βρίσκεται στα decks κάθε βράδυ 22:00 – 23:00, και το Σάββατο 22:00 – 00:00

#YouAreSUPER

Συντονιστείτε στις συχνότητες 104,8 & 95,7 &103,4 και στο SUPER App, που θα βρείτε δωρεάν σε Google Play και App Store!