ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
25 Apr.

Σάκης Ρουβάς – «Έλα Και Θα Δεις»: Νέο τραγούδι και Music Video

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς κυκλοφορεί το music video για το νέο τραγούδι του «Έλα Και Θα Δεις».

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του κορυφαίου σε πωλήσεις άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου», ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 ετών στην Ελλάδα επέστρεψε με το νέο single «Έλα Και Θα Δεις».

Οι στίχοι και η μουσική του «Έλα Και Θα Δεις» φέρουν την υπογραφή του Λευτέρη Κιντάτου, ο οποίος έχει επιμεληθεί επίσης και την παραγωγή του τραγουδιού σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το «Έλα Και Θα Δεις» είναι μία δυναμική ερωτική μπαλάντα την οποία ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ο Σάκης Ρουβάς, ξεδιπλώνοντας όλες τις φωνητικές ικανότητές του.

Ο ήχος και το ύφος παραμένουν γνώριμα, αν και αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς δείχνει την τελευταία εκδοχή του εαυτού του και παρουσιάζεται πιο ώριμος και πιο ολοκληρωμένος.

Με το ίδιο συναίσθημα και πάθος ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το «Έλα Και Θα Δεις» στις ζωντανές sold out εμφανίσεις του στο «Teatro Athens» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που θα ολοκληρωθούν στις 27 Μαΐου.

Τη σκηνοθεσία για το music video του «Έλα Και Θα Δεις» ανέλαβαν ο DJ Airth και ο Spiros Kapsilis.

Οι αναμνήσεις ενός θυελλώδους έρωτα που έσβησε στον χρόνο έρχονται στο μυαλό του πρωταγωνιστή Σάκη Ρουβά. Το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν, το χθες γίνεται ένα με το σήμερα σε μία σχέση που άφησε πίσω της συναισθηματικά κατάλοιπα.

Κινηματογραφικές εικόνες σε συνδυασμό με γλαφυρή σκηνογραφία και φωτογραφία μας μεταφέρουν μέσα σε αυτή την έντονη σχέση.

Το «Έλα Και Θα Δεις» θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Σάκη Ρουβά που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Το νέο single «Έλα Και Θα Δεις» του Σάκη Ρουβά είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company.