ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Feb.

Χρόνια Πολλά Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μία από τις αξιαγάπητες καλλιτέχνιδες του μουσικού στερεώματος.

Έχει ξεχωρίσει με τη βελούδινη φωνή της, τις υπέροχες ερμηνείες της και τα επιλεγμένα τραγούδια του ρεπερτορίου της.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει τα γενέθλια της σήμερα, 1η Φεβρουαρίου. Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1983 στην Αθήνα.

Από πολύ μικρή συμμετείχε σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σαν τραγουδίστρια σε δισκογραφικές δουλειές με παιδικά τραγούδια. Το πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού ήταν η συμμετοχή της στη 2η ακρόαση νέων καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου και ήταν μία από τους έξι ερμηνευτές από τους 350 που προκρίθηκαν και συμμετείχαν και στο album της 2ης ακρόασης.

Οι ζωντανές της εμφανίσεις ξεκίνησαν με τον Γιώργο Νταλάρα. Έχει συνεργαστεί με τους: Θάνο Μικρούτσικο, Γιάννη Κούτρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ONIRAMA, IMAM BAILDI, Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Νατάσσα Μποφίλιου, Κώστα Λειβαδά, Ρίτα Αντωνοπούλου, Δημήτρη Μητροπάνο, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, Θανάση Αλευρά, Ησαΐα Ματιάμπα καθώς και τη Dulce Pontes στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Η τελευταία της επιτυχία τιτλοφορείται “Δεύτερα Κλειδιά”, σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και σε μουσική του Γιώργου Καραδήμου και το ακούσατε σε πρώτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ μετάδοση για Κύπρο στον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν στο SUPER OF THE WEEK και βρίσκεται στη 12η θέση του SUPER TOP 20 των Airplay Charts του SUPER!