ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
08 Sep.

10:00-12:00 – Λουίζα Μιχαηλίδου: Μια “Barbie…” στο ραδιόφωνό σου…

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Και σήμερα, θέλουμε να σας γνωρίσουμε την Λουίζα Μιχαηλίδου η οποία παίρνει σκυτάλη από το πρωινό για το δίωρο 10:00-12:00. Φυσικά, ποιος ξέρει σε τι χαμό θα παραλαμβάνει το στούντιο, μετά από τους άλλους;

Η Λουίζα είναι ακόμη ένα νέο πρόσωπο στο σταθμό! Εκτός από καλή και διαλεγμένη μουσική θα έχει παράξενες ειδήσεις, έρευνες, αν την βοηθούν τα άστρα… θα τα λέει και αυτά, ή αν δει κάτι το οποίο της κάνει εντύπωση θα το μοιράζεται μαζί σας, αλλά μάς είπε ότι εκεί που πρέπει θα ρίχνει τις φαρμακερές της ατάκες, και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Τώρα τι να εννοεί μ’ αυτό… είναι άλλο. Είναι πάντα θετική και αισιόδοξη, όπως είναι άλλωστε και η Barbie! Και δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά μας σε αυτήν, αφού η Λουίζα είναι η ελληνική φωνή της Barbie!

Το σίγουρο είναι ότι με τη χαρακτηριστική της φωνή, που έχει δανείσει στα μεγαλύτερα brands του νησιού και όχι μόνο (αλήθεια λέμε!) θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά 10:00-12:00!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!