ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
24 Dec.

10+1 Most Played Artists 2020

Οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες μεταδόσεις της χρονιάς, στον Super FM

Οι 10 + 1 καλλιτέχνες με τις περισσότερες συνολικά – για όλα τα τραγούδια τους – ραδιοφωνικές μεταδόσεις στον Super FM μέσα στην χρονιά που ολοκληρώνεται, παρουσιάστηκαν από τον Ζήνωνα Ζιντίλη σε ειδική εκπομπή το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων.


Ανάμεσα στους 10 Έλληνες καλλιτέχνες που επικράτησαν στη δεκάδα στο Νο1 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που κερδίζει έτσι και το Super Music Award για τον “Most Played Artist of the year 2020”. Το πιο πολυπαιγμένο από τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν το ζεϊμπέκικο «Αθήνα Μου». Mε μικρή σχετικά διαφορά ακολούθησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που ξεχώρισε με τα «Διανυκτερεύω» και «Ώρες Μικρές», στη 2η θέση ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Γιώργος Σαμπάνης με πιο πολυπαιγμένο από τα κομμάτια του το «‘Άγρια Θάλασσα».

Ο «συν ένας» καλλιτέχνης που είχε τις περισσότερες μεταδόσεις από το διεθνές ρεπερτόριο ήταν ο The Weeknd που σάρωσε το Blinding Lights αλλά και το «In Your Eyes”.
Ποιο ήταν όμως το πρώτο σε μεταδόσεις τραγουδι της χρονιάς; Αυτό θα το μάθουμε σε ένα ξεχωριστό εορταστικό countdown την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έστειλε ένα πρώτο ευχαριστήριο μήνυμα και την υπόσχεση να μας έρθει ξανά στην Κύπρο μόλις τον επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Aναλυτικά η λίστα με τους 10+1 MOST-PLAYED ARTISTS 2020 είναι :