ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 Sep.

22:00-00:00 – DJ Πέτρος Καρράς: Ένας super fit DJ στα decks του Super!

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Και επειδή ως μουσικός σταθμός που είμαστε, δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμά μας Super Mix από τους καλύτερους DJs! Από Κυριακή με Πέμπτη 22:00-00:00 θα κλείνουμε την μέρα μας, με το Super Mix by Πέτρος Καρράς, ο οποίος μπαίνει και αυτός στην super παρέα μας.

Ο super DJ Πέτρος Καρράς, θα προσφέρει non-stop mix με όλες τις νέες και παλιές επιτυχίες, μιξαρισμένες όπως πρέπει για όσους είστε στο αυτοκίνητο, στο σπίτι ή ακόμα και στη δουλειά!

Έχει περάσει από τα decks των μεγαλύτερων club και ραδιοφώνων στην Ελλάδα, ενώ έχει κάνει πολλά remixes επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Όλα αυτά βέβαια, παράλληλα με την υγιεινή ζωή που κάνει, αφού δηλώνει πολύ fit, αφού προσέχει τη διατροφή του και το τι κάνει. Άβυσσος η ψυχή των DJs!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!