ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
15 Sep.

22:00-01:00 – DJ Αντώνης Δημητριάδης: Ο κορυφαίος DJ της Ελλάδος για το απόλυτο βραδινό soundtrack τα Παρασκευοσάββατά σας!

Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδια αγάπη για καλή ελληνική μουσική! Ο Super FM, ο διαχρονικά αγαπημένος σας μουσικός σταθμός, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του για τη σεζόν 2023-2024! Στη super ομάδα μας εντάχθηκαν νέα πρόσωπα που ήρθαν να ενισχύσουν τους υπόλοιπους παραγωγούς διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ενθουσιασμό και καλή διάθεση!

Και επειδή ως μουσικός σταθμός που είμαστε, δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμά μας Super Mix από τους καλύτερους DJs! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 22:00-01:00 ακούτε και απολαμβάνετε το Super Mix by DJ Αντώνης Δημητριάδης οποίος είναι στην ομάδα του Super από τον Ιούλιο.

Ο κορυφαίος DJ της Ελλάδος, AD1, αλλιώς Αντώνης Δημητριάδης, μιξάρει για τρεις ώρες non-stop όλες τις νέες και παλιές επιτυχίες στον Super FM! Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης με την εμπειρία και τις συνεργασίες που έχει αποτελούν την εγγύηση για το απόλυτο βραδινό soundtrack τα Παρασκευοσάββατά σας!

Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, έρχεται με ένα super φορτωμένο επιτυχίες και συνεργασίες CV που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο! Έχει γράψει πολλές ώρες παρουσίας στα decks των clubs Cavo Paradiso, Nammos και Island, ενώ συμμετείχε στις live εμφανίσεις, ως support DJ, του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση.

Έχει συνεργαστεί με διάσημους DJs και έχει σταθεί δίπλα σε εντυπωσιακά live acts των Axwell, David Morales, Detlef, Dino MFU, Meduza, Morten  και David Guetta. Στις διεθνείς συνεργασίες του Αντώνη Δημητριάδη, αξίζει να αναφερθούμε σε αυτές με τους Julio Iglesias, Eros Ramazzotti, Gloria Estafan, Gipsy Kings,   και Pitbull.

Δε νομίζουμε να αμφιβάλλει κανείς ότι σας έχουμε μια super επιλογή για το απόλυτο βραδινό soundtrack τα Παρασκευοσάββατά σας!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε τον Super FM online μέσα από την ιστοσελίδα μας www.superfmradio.com και από το app μας στα App Store & Play Store. Εκτός από το να μας ακούτε online, στο site μας μπορείτε φυσικά να μείνετε up-to-date με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, τις super αποκλειστικότητες, τους μεγάλους διαγωνισμούς και τα πλούσια δώρα, τα live links μας και τα μοναδικά Super events. Αυτά μπορείτε επίσης να τα μαθαίνετε και από τα social media μας. Πολύ απλά, stay connected, stay Super ακολουθώντας τα accounts του σταθμού στα social media!

Συντονιστείτε στο νέο πρόγραμμα του αγαπημένου σας σταθμού, που σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα.

Super FM – Παίζει αυτά που θέλεις!
104.8, 95.7 & 103.4!