ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Mar.

23 Xρόνια Super Fm: Έχουμε Γενέθλια!

Με τον ερχομό της πρώτης μέρας της Άνοιξης μπαίνει και ο SUPER FM στον γενέθλιο του μήνα. 23 Χρόνια από τον Μάρτιο του 1998 όταν λειτούργησε, με τη σημερινή του μορφή, ο σταθμός που άνοιξε το δρόμο στα μουσικά ραδιόφωνα και άλλαξε τα δεδομένα στο κυπριακό ραδιόφωνο.

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες και τα προβλεπόμενα λόγω COVID μέτρα η ομάδα του ραδιοσταθμού (παραγωγοί, DJs, προσωπικό από όλα τα τμήματα) μαζεύτηκε διαδικτυακά δίνοντας μέσω οθόνης και Zoom meeting το παρών και τις ευχές τους live στην εκπομπή “SUPER BREAKFAST” με τον Κωνσταντίνο Τσιολή και την Καλλιόπη Ασικίδη.

Πριν από το virtual σβήσιμο των κεριών στην τούρτα, έστειλε και το δικό του μήνυμα ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού, Ζήνωνας Ζιντίλης ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε: «Στη πορεία κάθε ραδιοσταθμού και πίσω από την εικόνα που ξέρει ο κόσμος , υπάρχουν άνθρωποι που τη σημάδεψαν , την καθόρισαν, την επηρέασαν, την δημιούργησαν πριν από εμάς και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. 23 χρόνια SUPER! Σε ό,τι έχει να κάνει με τη δική μας ραδιοφωνική οικογένεια τη σημερινή , θα ήθελα να στείλω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου στους ανθρώπους μου, μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα, στην παραγωγή αλλά και στη προετοιμασία των εκπομπών , σε διαφορά υποστηριχτικά πόστα, όλους όσοι κάνουν δυνατό αυτό που ραδιοφωνικά είναι σήμερα ο SUPER FM. Και σίγουρα τη πιο μεγάλη μας δύναμη την αντλούμε από όλους τους ακροατές μας. Ένα σούπερ ευχαριστώ σε εσάς εκεί έξω που μας εμπιστεύεστε για τη ψυχαγωγία σας. Να ευχηθώ αυτό το ραδιόφωνο να συνεχίζει με σούπερ ενέργεια και διάθεση και με τον πήχη πάντα ψηλά, με την ίδια ζωντάνια και παραμένοντας το ίδιο φρέσκο, νεανικό και πρωτοπόρο σαν ραδιόφωνο όπως το γνωρίσαμε και τότε στο ξεκίνημα του τη δεκαετία του 90.»

Happy Birthday SUPER RADIO! Δείτε πιο κάτω το video: