ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 May.

5 επιτυχίες που θα ακούσουμε από τον Γιάννη Πλούταρχο στο Breeze!

Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θεωρείται… αλλά είναι το καλύτερο παιδί της ελληνικής δισκογραφίας.

Επιτυχημένος και ιδιαίτερα αγαπημένος, ετοιμάζεται ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό LIVE την Κυριακή 27 Μαίου στο Breeze Summer Club, με Χορηγό Επικοινωνίας τον SUPER FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου.

Με αφορμή την εμφάνιση του, σας θυμίζουμε πέντε μεγάλες επιτυχίες του.

  1. Όλα σε σένα τα βρήκα

Ο δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου, «Όλα σε σένα τα βρήκα», έγινε διπλά πλατινένιος με την κυκλοφορία του. Μετά από δύο χρόνια δισκογραφικής αποχής, ο πολυαγαπημένος ερμηνευτής κυκλοφορεί με την MINOS/EMI το έκτο του album με δεκατέσσερα μοναδικά τραγούδια, αποδεικνύοντας ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Αλέξης Σέρκος.

2.  Φυσάει Πολύ

Μέσα από το album ξεχώρισε το «Φυσάει πολύ». Σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το album «Υπήρχαν όρκοι» ήταν αυτό που τον έκανε ευρέως γνωστό και τον κατέστησε διάσημο καλλιτέχνη. Έγινε δύο φορές πλατινένιο μέσα σε εφτά ημέρες και επανακυκλοφόρησε.

3. Αχ κορίτσι μου

Μέσα από το τρίτο album του με τίτλο “Μικρές φωτογραφίες” συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι “Αχ κορίτσι μου”. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επιτυχημένος καλλιτέχνης ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι ένα τραγούδι έχει τη δυνατότητα να γίνει επιτυχία: Το πρώτο ήταν το “Αχ Κορίτσι Μου”, που ήταν σίγουρος ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία». Σε μουσική του Κοσμά Κιφοκέρη και σε στίχους του Αλέξη Σέρκου.

4. Το καλύτερο παιδί.

Σε μουσική του Σπύρου Γεωργίου και σε στίχους της Ναταλί. Από το album “Υπήρχαν όρκοι”. Το album «Υπήρχαν όρκοι» ήταν αυτό που τον έκανε ευρέως γνωστό και τον κατέστησε διάσημο καλλιτέχνη. Έγινε δύο φορές πλατινένιο μέσα σε εφτά ημέρες και επανακυκλοφόρησε.

5. Γιατί έχω εσένα. 

Το τραγούδι « Γιατί έχω εσένα» συμπεριλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλο «Ο άνθρωπος σου». Κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία MINOS Emi και περιέχει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια. Σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη.