ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
24 Jan.

60th GRAMMY Awards: Rihanna, DJ Khaled, Bryson Tiller στα LIVE ACTS!

Η Rihanna θα εμφανιστεί μαζί με τους DJ Khaled και Bryson Tiller στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής!

Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς η Recording Academy επιβεβαιώνει ότι η οκτώ φορές νικήτρια των GRAMMY και φετινή υποψήφια Rihanna θα ερμηνεύσει τραγούδια της όπως και οι καλλιτέχνες DJ Khaled και Bryson Tiller όπως έχουν οριστεί από τα Εξηκοστά Βραβεία GRAMMY.

Η οκτώ φορές νικήτρια των GRAMMY AWARDS Rihanna είναι υποψήφια για το Best Rap / Sung Performance για το “LOYALTY”. με τον Kendrick Lamar.

Οι προηγούμενοι αναγγέλλοντες καλλιτέχνες των GRAMMY περιλαμβάνουν τους Brothers Osborne, Alessia Cara, Cardi B, Eric Church, Miley Cyrus, Childish Gambino, Daddy Yankee, Luis Fonsi, Elton John, Kesha, Khalid, Lady Gaga, Kendrick Lamar, , Bruno Mars, Maren Morris, Pink, Ben Platt, Sam Smith, SZA και U2.

Ζωντανά από το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, που φιλοξενείται από την βραβευμένη τηλεοπτική προσωπικότητα και τον καλλιτέχνη James Corden, τα 60ο Ετήσια Βραβεία GRAMMY θα μεταδοθούν ζωντανά στο CBS την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 7:30 μ.μ. ET / 4: 30 μ.μ. PT.