ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|||||
15 Jan.

Aπό σήμερα ακούστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 4 καινούρια τραγούδια!

Ο SUPER FM συμπεριλαμβάνει από σήμερα άλλα 4 καινούρια τραγούδια στις ραδιοφωνικές του μεταδόσεις.

Τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τα νέα τους single σε Πρώτη Μετάδοση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους ακροατές του Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου.

Πρώτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, το νέο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον τίτλο «Δεύτερα Κλειδιά». Σε μουσική του Γιώργου Καραδήμου και σε στίχους της  Sunny Μπαλτζή.

Δεύτερη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, από τον Κώστα Μαρτάκη στο νέο του single “Μέτρα”. Μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Σπύρου Μεταξά.

Η τρίτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, είναι από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος επιστρέφει με νέο τραγούδι…νέο ήχο και νέα δισκογραφική εταιρεία, από την EPIC MUSIC RECORDS – EMI-UNIVERSAL. Η μουσική ανήκει στον Μάριο Ψιμόπουλο και οι στίχοι στον Γιάννη Λιόντο.

Και… η τέταρτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ έρχεται από τον Θανάση Βασιλάκο με τον τίτλο «ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ». Μία λαϊκή μπαλάντα που αναμένεται να κάνει μεγάλη αίσθηση στο μουσικό κοινό. Σε μουσική Teo Tzima και σε στίχους του Δημήτρη Μπέρη και μία συμμετοχή έκπληξη στο ραπ σημείο από τον Γιάννη των KINGS.

Παραμείνετε συντονισμένοι με τον SUPER FM και ακούστε τις νέες κυκλοφορίες που σας μεταδίδει σε Πρώτη Μετάδοση ο Πρώτος Μουσικός Σταθμός της Κύπρου.