ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
12 Jun.

Alan Walker και Imanbek ενώνουν τις δυνάμεις τους στο single «Sweet Dreams»

Ο Alan Walker και ο Imanbek κυκλοφορούν ένα τραγούδι γεμάτο ενέργεια και ένταση.

Δύο εξαιρετικά επιτυχημένοι παραγωγοί και DJs, ο Alan Walker με πολλές πλατινένιες επιτυχίες και ο βραβευμένος με Grammy, Imanbek κυκλοφόρησαν το single «Sweet Dreams» που θα γίνει σίγουρα μία από τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.

Το «Sweet Dreams» περιέχει αποσπάσματα από το τραγούδι «Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop)» του 1995.

Η συνεργασία του Alan Walker και του Imanbek είναι ένα τραγούδι γεμάτο ενέργεια και ένταση που δημιουργεί τον τέλειο τρόπο για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι.

Σε συνδυασμό με τη μοναδική αυτή κυκλοφορία, το κοινό είδε και το μουσικό βίντεο του «Sweet Dreams» με μια μοναδική πρεμιέρα στο κανάλι του Alan Walker στο YouTube που μεταδόθηκε στους περισσότερους από 39 εκατομμύρια συνδρομητές του.

Το μουσικό βίντεο για το «Sweet Dreams» έχει γυριστεί στο Ντουμπάι και είναι επηρεασμένο σε μεγάλο βαθμό από εμβληματικές ταινίες που γυρίστηκαν στην έρημο του εμιράτου και περιλαμβάνει ρωμαϊκές μονομαχίες και περίτεχνα οπτικά εφέ.

Ο Alan Walker λέει για το τραγούδι και το συνοδευτικό μουσικό βίντεο: «Η eurotrance και η techno ήταν δημοφιλείς όταν ήμουν παιδί, έτσι μου θυμίζει πραγματικά τις πρώτες μου μουσικές εμπνεύσεις. Είχαμε μια ιδέα να ενσωματώσουμε το κλασικό “Scatman” στο single “Sweet Dreams” και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Ο Imanbek πρόσθεσε για τη συναρπαστική συνεργασία: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με έναν πολύ ταλαντούχο μουσικό από τη Νορβηγία. Ο Alan Walker δεν είναι μόνο συνάδελφος, είναι ο δημιουργός του δικού του είδους μουσικής, οπότε είναι μια πραγματική συνεργασία δύο πολιτισμών και ειδών!».

Το «Sweet Dreams» κυκλοφορεί από τη Sony Music.

Πηγή: hit-channel.com