ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
14 Nov.

Alicia Keys: Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι “When you’re gone”!

Η Alicia Keys χαρίζει στους fans της ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι!

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που η Alicia Keys κυκλοφόρησε από το τρίτο της studio album, «As I Am». H Keys επιστρέφει, γιορτάζοντας αυτό το ορόσημο στην καριέρα της με κάτι ξεχωριστό. Την ημέρα της δέκατης επετείου του δίσκου, μας παρουσίασε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «When You Were Gone».

Το τραγούδι όπως είναι εύκολα κατανοητό είχε γραφτεί με σκοπό να συμπεριληφθεί στο «As I Am», αλλά δεν κατάφερε να μπει στο τελικό tracklist. Η Alicia αναδεικνύει όλα τα ταλέντα της μέσα από αυτό το ενδιαφέρον και συναρπαστικό τραγούδι, για το οποίο έγραψε επίσης τους στίχους και τη μουσική!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε για το τραγούδι αυτό: «Αυτό είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που έγραψα όταν επέστρεψα από την Αίγυπτο. Ίσως ήταν το δεύτερο τραγούδι, το πρώτο είχε ολόκληρο μια αμιγώς Αιγυπτιακή ατμόσφαιρα, θα το παίξω κι αυτό μια μέρα για όλους εσάς μια μέρα. Αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν αυτό που πραγματικά άρχισε να δημιουργεί τον ήχο που έχει το «As I Am». Όλοι έχουμε πειραματιστεί με πολλά keyboards, ήχους και στυλ γραφής, και όλοι μας έχουμε σπάσει κάποια στιγμή τα όρια για να γράψουμε τραγούδια με νέους τρόπους».

Πηγή: www.soundarts.gr