ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
01 Jun.

Διαγωνισμός: Κερδίστε προϊόντα AMERICAN TOURISTER

Ο SUPER FM και η εταιρεία COSTAS THEODOROU LTD σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα trolley και μια backpack AMERICAN TOURISTER αξίας €172.

Ένα υπέροχο σετ για να ξεκινήσει ένα ταξίδι. Το τρόλεϊ είναι τελευταίου τύπου σχεδιασμός με επεκτεινόμενο φερμουάρ για περισσότερο χώρο και εξωτερική τσέπη. Με κλειδαριά TSA και 4 τροχούς για εύκολη διακινήσει.  Με την εγγύηση 2 χρόνια  της American Tourister. Ένα δυνατό όνομά από το 1933.

Η backpack είτε είναι για το γραφείο ή για εκδρομή ή ταξίδι θα σας εκπλήξει. Με έξυπνους διαχωρισμούς προστατεύει το laptop σας στο ακέραιο.  Μια backpack για όλους.

300 διαφορετικά μοντέλα βαλίτσας για κάθε σας κίνηση. Κορυφαίες μάρκες όπως  SAMSONITE, TUMI,  AMERICAN TOURISTER, Fantom.

Ποιοτικές επιλογές  στις καλύτερες τιμές και με after sales service.

Εκεί που το όνομα Κώστας Θεοδώρου είναι συνώνυμο της ποιότητας. 78 χρόνια ιστορίας, 78 χρόνια εμπειρίας.

Φτιάξτε βαλίτσα και φύγαμε  για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις ζωής.!!!

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «TOURISTER» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 31 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 04 Ιουνίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 1 νικητή. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Marketing του Super FM την Παρασκευή 04 Ιουνίου μετά το τέλος της εκπομπής.