ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
23 Sep.

BLACK EYED PEAS, NICKY JAM, TYGA “VIDA LOCA”

Νέο single για τους Black Eyed Peas μέσα απο το επιτυχημένο album τους “Translation”
Το “Vida Loca” είναι σε συνεργασία με τους Nicky Jam και Tyga.
 
Συνεχίζοντας την φήμη που έχουν για τα εντυπωσιακά video clips, το group παρουσιάζει κάτι εξίσου ξεχωριστό και για το καινούργιο τους track. Αυτή τη φορά κάνουν κατάληψη σε ένα γραφείο, σε ένα studio αλλά και στους δρόμους με χορευτικές κινήσεις και τις ξεκαρδιστικές guest εμφανίσεις των Nicky Jam και Tyga.
 
Οι Black Eyed Peas ξεκίνησαν να προετοιμάζουν τον κόσμο για το “Translation” με το “Ritmo” στα τέλη του 2019. Μέσα σε 8 μήνες συγκέντρωσε πλατινένιες πωλήσεις και εξωφρενικά νούμερα. 
 
Μέχρι στιγμής έχει πάνω απο 1,5 δισκετομμύριο streams και έχει γίνει το τραγούδι τους με τα περισσότερα streams και video views. Συμπεριελήφθηκε επίσης στο OST της ταινίας “Bad Boys For Life”. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το “Mamacita” σε συνεργασία με τον Ozuna και την J Rey Soul. Πρόσφατα ξεπέρασε τα 450 εκατομμύρια streams και έφτασε μέχρι το #3 του Billboard Latin Songs Chart και στο Top25 στο Top40 και το Rhythmic Radio

Οι Black Eyed Peas έχουν πουλήσει πάνω απο 50 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και το “Translation” είναι το νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη καριέρα τους. 
 
Το “VIDA LOCA” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.