ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
30 Nov.

Bono – Chris Martin – Sean Penn διασκευάζουν Frank Sinatra!

Bono, Chris Martin και Sean Penn μαζί, διασκευάζουν live το «One for My Baby» του Frank Sinatra!

Μια όμορφη, ζωντανή διασκευή για καλό σκοπό!

Ο frontman των U2, Bono, συνεργάστηκε με τον Chris Martin των Coldplay για μια ιδιαίτερη, ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού «One For My Baby (and One More for the Road)», στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live». Μέσα σε μια πολύ όμορφή -σχεδόν κατανυκτική- ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο studio της εκπομπής, συμμετείχε και ο ηθοποιός Sean Penn με μια cameo εμφάνιση!

Η εμφάνιση τους έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, 28 Νοεμβρίου, μέσα από ένα ειδικό επεισόδιο για την υποστήριξη του οργανισμού AIDS RED. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, οι Bono και Martin διασκεύασαν το τραγούδι των Harold Arlen και Johnny Mercer, το οποίο διαδόθηκε ευρέως από τον Frank Sinatra.

Εν τω μεταξύ, το νέο album των U2 με τίτλο «Songs Of Experience» είναι έτοιμο για «εκτόξευση» την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το 14ο album του συγκροτήματος που ακολουθεί και συνοδεύει το «Songs Of Innocence» του 2014. Το album έχουν προλογίσει τα singles, «You’re The Best Thing About Me» και η συνεργασία με τον Kendrick Lamar, «Get Out Of Your Own Way».

https://www.youtube.com/watch?v=JAcKgCfTSq4

Πηγή: www.soundarts.gr