ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 Jul.

BTS – Permission to Dance : Νέo Music Video

Oι BTS παρουσιάζουν το “Permission to Dance”, το πιασάρικο νέο τους single! Το K-pop συγκρότημα κυκλοφόρησε τη νέα τους επιτυχία, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο music video που προβάλλει τις περίφημες φιγούρες τους, την άψογη χορογραφία και την εκπληκτική κινηματογράφηση που έκανε όλα τα music videos τους ως τώρα να λάμπουν πραγματικά.

Η διασκεδαστική, αναζωογονητική, καλοκαιρινή μελωδία τους ζωντανεύει πραγματικά μέσα από το music video της, το οποίο σκηνοθέτησαν οι Yong Seok Choi και Woogie Kim.

Το «Permission to Dance» φέρει τη συγγραφική υπογραφή του Ed Sheeran μαζί με τους Steve Mac, Johnny McDaid και Jenna Andrews, ενώ την παραγωγή του υπογράφουν οι Mac, Andrews και Stephen Kirk. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το τραγούδι έχει να κάνει με την ευχάριστη διάθεση και την απόλαυση του καλοκαιριού.

Προς το παρόν κυκλοφορεί μέσα από ένα EP στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η πρότερη επιτυχία του συγκροτήματος με τίτλο “Butter”, μέσα στην οποία θα βρείτε και δύο ορχηστρικές versions αμφότερων των τραγουδιών.

Πηγή: soundarts.gr