ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
07 Jul.

CAMILO “FAVORITO”: Πάνω από 210 Εκατομμύρια YouTube Views

Το πέμπτο single από το πολυσυζητημένο album του “Por Primera Vez”, συνοδεύεται από ένα μοναδικό βίντεο κλιπ σκηνοθετημένο από τον Saumeth και την σύζυγο του Camilo, την Evaluna, κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους,  στην Γαλλική Πολυνησία. 
 

 Ο γνωστός ανερχόμενος Κολομβιανός star καταπλήσσει με το τελευταίο single “Favorito” καθώς σε μόλις δύο μήνες κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει τα 210 εκατομμύρια views στο YouTube αλλά και πάνω από 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Λίγο μετά την συνεργασία του με τον Pedro Capo για το τραγούδι “Tutu”, που έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια streams, αλλά και την κυκλοφορία του remix του τραγουδιού με την iconic Latin superstar Shakira, ο καλλιτέχνης παρουσίασε τον νέο δίσκο του με τίτλο “Por Primera Vez” που είναι εμπνευσμένος και αφιερωμένος στην σύζυγό του.  

Μάλιστα, ο Camilo παρουσίασε μέσα από το Instagram account του και μία ιδιαίτερη version του “Tutu” ηχογραφημένη στην Σαντορίνη. 

Με το music video του “Favorito”, οι fans του ανερχόμενου star, που είναι γνωστοί και με το όνομα “La Tribu” έχουν την ευκαιρία να είναι μέλος στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Γυρισμένο στην Γαλλική Πολυνησία και σκηνοθετημένο από την Evaluma και τον Christian Saumeth, το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος του ζευγαριού.

Το “Favorito” γράφτηκε από τον Camilo, τον Edgar Barrera, τον Jon Leone και τον Rafa Arcaute και είναι αφιερωμένο στην Evaluna όπως και τα υπόλοιπα τα τραγούδια του.

“To ‘Favorito’ είναι το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία της αγάπης μας. Έπρεπε να ταξιδέψω όλο τον κόσμο αρκετές φορές, να φάω όλων των ειδών τα φαγητά, να μάθω και να αποκτήσω διαφορετικές εμπειρίες για να καταλάβω πως η  Evaluna είναι το αγαπημένο μου. Το τραγούδι μιλάει γι αυτό το πράγμα. Ήθελα να κυκλοφορήσω αυτό το βίντεο τώρα, που είμαστε όλοι στο σπίτι και δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε, γιατί νιώθω πως είναι μία πρόσκληση προς όλους να μας ακολουθήσουν στο πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας”. 

Δείτε το official music video εδώ:

To “Favorito” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music