ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
04 Dec.

Charlie Puth και French Montana ρεμιξάρουν το «How Long»!

Ο Charlie Puth προσκαλεί τον French Montana για το επίσημο remix του «How Long».

Το «How Long» σηματοδοτεί το δεύτερο single του νεαρού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και παραγωγού από το πολυαναμενόμενο, δεύτερο προσωπικό δίσκο του με τίτλο «VoiceNotes». Ο διάδοχος του πλατινένιου «Nine Track Mind» θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου από την Atlantic Records / Warner Music.

Εσείς το ακούτε στον Super FM, τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!

Το «How Long» ακολουθεί το «Attention», που κυκλοφόρησε την άνοιξη και έγινε το πρώτο τραγούδι του Charlie Puth που κάνει δικό του το Νο1 στα pop ραδιόφωνα των ΗΠΑ, διατηρώντας τη θέση επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες. Επίσης έφτασε έως το Νο5 του «Billboard Hot 100», όπου παρέμεινε για τρεις εβδομάδες.

Αφού έγινε πλατινένιο σε λιγότερες από 16 εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το «Attention» είναι επίσημα το πιο επιτυχημένο single του καλλιτέχνη έως σήμερα, όπως και το video clip με 626,7 εκατομμύρια προβολές.

Με σχεδόν 136 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube και 108 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify σε ενάμιση μήνα, ο Charlie Puth ανανεώνει το «How Long» με την προσθήκη του πλέον ειδικότερου, του French Montana.

Πηγή: www.hit-channel.com