ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
11 Jul.

CLAYDEE x ELENI FOUREIRA “LOQUITA” Η Πιο «Εκρηκτική» συνεργασία του φετινού καλοκαιριού!

Τι συμβαίνει όταν ο hitmaker Claydee και η «εκρηκτική» performer Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους;
Η απάντηση είναι… «Loquita»!

Το πιο ξεσηκωτικό anthem του φετινού καλοκαιριού έχει έντονο «άρωμα» latin pop και τη «σφραγίδα» δύο καλλιτεχνών με επιτυχημένη πορεία, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Τη μουσική υπογράφουν οι Claydee και Ted Economou, ενώ τους στίχους οι Emy Perez, Eleni Foureira, Berto Lazaropoulos.

Το «Loquita» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Μία ημέρα μετά, θα μας παρασύρει στο ρυθμό του και με εικόνα, καθώς θα αποκαλυφθεί το music video του!

Ο hitmaker Claydee μετρά πάνω από 430 εκατομμύρια YouTube views, top10 hits σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ρωσία, Πολωνία, Τουρκία και Αλβανία, sold out εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και συνεργασίες με ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Lexy Panterra, Dave Aude, Lil Eddie και Faydee.

Η pop queen Ελένη Φουρέιρα, μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στη Eurovision 2018 που θεωρείται ως iconic του διαγωνισμού, συνεχίζει να «σαρώνει» ανά την Ευρώπη με εκατομμύρια digital streams και YouTube views, το πρόσφατο πρώτο της ξενόγλωσσο EP «Gypsy Woman» και την sold out περιοδεία της που συνεχίζεται εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Κυκλοφορεί τώρα από την Down2Earth και την Panik Records.

Δείτε το official music video: