ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έξι τυχεροί θα κερδίσουν από ένα κιβώτιο μαλακτικά Εύρηκα Senses αξίας άνω των €40!

08.07.24

Ήρθε η ώρα για έναν πολύ ωραίο και… καθαρό διαγωνισμό. Η ΕΥΡΗΚΑ σε συνεργασία με τον SUPER FM, δίνουν την ευκαιρία σε 6 super τυχερούς ακροατές να κερδίσουν από ένα κιβώτιο μαλακτικά Εύρηκα Senses (με 16 προϊόντα), συνολικής αξίας άνω των €40.

Ανακαλύψτε τη μαγεία της φρεσκάδας στα ρούχα σας με τα νέα υπερσυμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων Εύρηκα Senses, που προσφέρουν 100 ημέρες φρεσκάδας!

Τα νέα υπερσυμπυκνωμέα μαλακτικά ρούχων Εύρηκα Senses με την τεχνολογία αρωματικών μικροκάψουλων προσφέρουν εξαιρετική απαλότητα και 100 ημέρες μοναδικής αρωματικής εμπειρίας στα ρούχα σας. Αισθανθείτε τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου ρούχου από το πρωί μέχρι και το βράδυ και νιώστε υπέροχα κάθε ώρα της ημέρας! 

Διατίθεται σε 3 αρώματα:

  • White Serenity
  • Color Joy
  • Black Passion (με color fixative, για μαύρα και σκούρα ρούχα)

Στείλτε μήνυμα στο Viber 99 104 8 88 γράφοντας ΕΥΡΗΚΑ και το ονοματεπώνυμο σας και διεκδικήστε ένα από τα 6 κιβώτια γεμάτα με 16 προϊόντα μαλακτικών Εύρηκα Senses, συνολικής αξίας άνω των €40.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην εκπομπή της Άντρεας Καφά, 14:00–16:00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του SUPER FM, www.superfmradio.com

– – – – – – – – – – – –

[Διάρκεια διαγωνισμού: Δευτέρα 08 Ιουλίου–Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024]

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

* Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου.

* Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

* Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα βήματα.

* Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 48 ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους.

* Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού.