ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε προϊόντα της σειράς Sky Premium Life αξίας €100 ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

13.05.24

Για εσάς που σας αρέσει να περιποιείστε τον εαυτό σας σάς έχουμε ένα πολύ ωραίο πακέτο ομορφιάς με προϊόντα αξίας €100, της σειράς Sky Premium Life. Η οποία Sky Premium Life, είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφή με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών παραγωγής και με υψηλή ποιότητα πρώτων υλών! Περιλαμβάνει πλούσια γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται σε πολλαπλές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται κολλαγόνο, υαλουρινικό και βιταμίνες για τα μαλλιά.

Κολλαγόνο

Το Κολλαγόνο της Sky Premium Life είναι ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για λαμπερό δέρμα, δυνατά νύχια και γερά μαλλιά. Επιπλέον υποστηρίζει τη φυσιολογική κατάσταση του συνδετικού ιστού των αρθρώσεων. 

Πόσιμο, με υπέροχη γεύση φράουλας και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Υαλουρονικό οξύ

Πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος που υποστηρίζει τη φυσιολογική κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων. Το Υαλουρονικό οξύ, είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται στους ιστούς των ζωντανών οργανισμών και βοηθά το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, λείο και απαλό.

Hair

Το συμπλήρωμα διατροφής Hair Advanced Formulation της Sky Premium Life, είναι μια προσεκτικά σχεδιασμένη φόρμουλα, που υποστηρίζει την ενδυνάμωση και τη λαμπερή όψη των μαλλιών. Περιέχει μεταξύ άλλων συστατικών, κολλαγόνο τύπου 2 και βιοτίνη.

Στείλτε μήνυμα στο Viber 99 104 8 88 γράφοντας Sky Premium και το ονοματεπώνυμο σας και διεκδικήστε το πακέτο με προϊόντα ομορφιάς αξίας €100.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή της Λουΐζας Μιχαηλίδου, την Δευτέρα 20 Μαΐου, 10:00-12:00.

Ακουλουθήστε την Sky Premium Life και στο Instagram: https://www.instagram.com/sky_premium_life_cyprus/ 

– – – – – – – – – – – –

[Διάρκεια διαγωνισμού: Δευτέρα 13 Mαΐου-Παρασκευή 17 Mαΐου  2024]

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

* Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου.

* Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

* Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα βήματα.

* Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους.

* Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού.