ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε προϊόντα VICHY ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

13.09.21

Ο SUPER FM και η L’OREAL COSMETIQUE ACTIVE – MPM DISTRIBUTORS LTD (VICHY) σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 10 πακέτα με το νέο  Booster ανάπλασης & επανόρθωσης ΜINERAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS.

 

Το ΜINERAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS επανορθώνει την υγιή όψη της επιδερμίδας με σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας:

ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ: Βελτιώνουν τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, ενεργοποιώντας την επιδερμική ανάπλαση. Ενισχύουν την φυσική άμυνα της επιδερμίδας χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες και στην ικανότητά που έχουν να ενεργοποιούν την άμυνα της επιδερμίδας.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ VICHY: Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία, αυξάνει σημαντικά την επανορθωτική ικανότητα του επιδερμικού φραγμού και ενισχύει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας.

4% ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ (ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3): Γνωστή για την καταπραϋντική δράση που έχει στην επιδερμίδα.

 

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό; 

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «VICHY» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 10 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιείτε από το τμήμα Marketing του Super FM καθημερινά μετά το τέλος της εκπομπής.