ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε καθημερινά μια τσάντα EASTPAK ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

29.08.22

Ο SUPER FM και η EASTPAK δίνουν την ευκαιρία σε 15 τυχερούς ακροατές να κερδίσουν καθημερινά 1 τσάντα.

Η EASTPAK είναι μια μάρκα διεθνούς παρουσίας η οποία ιδρύθηκε το 1952. Ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας μεγάλης σειράς προϊόντων, αποτελούμενη από τσάντες, σακίδια, ταξιδιωτικές αποσκευές και αξεσουάρ.

Με τη συνεχή της ανάπτυξη και καινοτομία, η EASTPAK έχει γίνει η top φίρμα σακιδίων στον κόσμο, διαθέτοντας σήμερα ένα δίκτυο, με πέραν των 6.000 σημείων πώλησης σε διάφορες χώρες και στις πέντε ηπείρους συμπεριλαμβανόμενο και το κατάστημα στην Κύπρο.

Σήμερα η EASTPAK βρίσκεται σε συνεχή προσπάθεια δημιουργίας πολλαπλών προϊόντων με ανθεκτική ποιότητα, καινοτόμες και μοναδικές ιδέες αλλά και εγγύηση 30 χρόνων όπως μας έχει συνηθίσει.

Στόχος της EASTPAK είναι να προσφέρει πάντα υπέροχες εμπειρίες της σύγχρονης ζωής.

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88 με την ένδειξη «EASTPAK» (κενό) και ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022.
  2. Οι νικητές δεν επιτρέπετε να αλλάξουν το προϊόν.
  3. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  4. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 15 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιείτε καθημερινά μετά το τέλος της εκπομπής από το   τμήμα Marketing του Super FM.