ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλά εισιτήρια εισόδου για το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

25.07.22

Ο SUPER FM και η Heavens Garden Waterpark Ltd, μέλος του Lanitis Group of Companies, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 10 διπλά εισιτήρια εισόδου για το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό.

Το πολυβραβευμένο Fasouri Watermania είναι σήμερα το μεγαλύτερο υδροπάρκο στην Κύπρο με έκταση πάνω από 105,000 τετραγωνικών μέτρων, με χώρους στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες, με επιλογές σε 30 διαφορετικά παιγνίδια και νεροτσουλήθρες για μικρούς και μεγάλους, και με επτά διαφορετικά σημεία φαγητού και ποτού.

Η ομάδα διαχείρισης του υδροπάρκου αποτελείται από  άρτια καταρτισμένο και καλά εκπεδευμένο προσωπικό, των οποίων η μόνη μέριμνα είναι η ασφάλεια και η απόλαυσή σας.

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «FASOURI» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 25 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 10 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Marketing του Super FM την Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022.