ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε προϊόντα NUXE ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

17.09.21

Ο SUPER FM και η εταιρεία C.A PAPAELLINAS LTD σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 4 πακέτα με προϊόντα NUXE.

NUXE BIO ORGANIC

Η πιστοποιημένη οργανική σειρά προϊόντων της Nuxe για την περιποίηση του δέρματος – όπου τα οργανικά συστατικά, η βιολογική ‘πράσινη’ τεχνολογία και οι 100% φυσικές αρωματικές νότες έρχονται σε συνδυασμό, για να χαρίσουν στην επιδερμίδα τον απόλυτο αισθησιασμό.

Η NUXE έδωσε προτεραιότητα στα φυσικά συστατικά επιλέγοντας με προσοχή τη μέθοδο εξαγωγής και επεξεργασίας που ταιριάζει σε κάθε φυτό, έτσι ώστε η διαδικασία να επηρεάζει στο λιγότερο το περιβάλλον.  Η σειρά NUXE BIO ORGANIC, είναι κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της: από το περιτύλιγμα και τη συσκευασία μέχρι τη σύνθεση του προϊόντος και την ανακύκλωση του.

 

Το κάθε πακέτο δώρου Nuxe Bio Organic συμπεριλαμβάνει:

NUXE BIO MICELLAR CLEANSING WATER 200ML

NUXE BIO ENERGISING EYE CARE 15ML

NUXE BIO CORRECTING MOIST FLUID 50ML

Αξία κάθε δώρου: €94.45

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «NUXE» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 4 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Marketing του Super FM την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.