ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 πακέτα με την νέα ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

08.11.21

Ο SUPER FM και η L’OREAL COSMETIQUE ACTIVE – MPM DISTRIBUTORS LTD (VICHY) σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 10 πακέτα με τη νέα  ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST.

Εμπνευσμένη από τη νέα γενιά μη επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών, η Liftactiv Collagen Specialist αποτελεί το κλειδί για νεανική επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης, η Liftactiv Collagen Specialist ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου. Yπέροχη υφή, με όλη την απαλότητας μιας βελούδινης πούδρας, για άμεση αίσθηση ανόρθωσης και άνεσης.

Συνιστάται για την αντιγηραντική της αποτελεσματικότητα και την εμπλουτισμένη της σύνθεση με αντιγηραντικά, δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης. Eίναι υποαλλεργική, κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ παράλληλα η προηγμένη της σύνθεση προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση καθώς και άμεση τόνωση.

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

 

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «VICHY» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 08 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 10 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιείτε από το τμήμα Marketing του Super FM καθημερινά μετά το τέλος της εκπομπής.