ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε voucher αξίας 300 ευρώ από την εταιρεία Dimco✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

20.03.23

Επικρατεί μια γενική ανάγκη ανανέωσης, βελτίωσης, καλυτέρευσης, αναβάθμισης.

Βασικά χρειάζεται να αλλάξουμε τα πάντα μας και να γίνουμε πιο φωτεινοί. Και ακριβώς επειδή αυτή η ανάγκη πρέπει να υλοποιηθεί, έχετε ένα voucher 300 ευρώ για αγορά νέων φωτιστικών από την καλύτερη και πιο καλαίσθητη εταιρεία στην Κύπρο!

➡️ Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 30/03/2023

Καλή Επιτυχία σε όλους!

Αναφορικά με την εταιρεία DIMCO

Η DIMCO LTD, είναι μια κυπριακή εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στις 7 Ιουνίου 1966, αρχικά με εξειδίκευση στην πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού και εργαλείων καλωδίωσης σπιτιών.

Η εταιρεία εισήλθε στη βιομηχανία φωτισμού το 1976, η οποία παραμένει ο βασικός της τομέας μέχρι σήμερα. Η DIMCO έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους λιανοπωλητές στην Κύπρο.

Η DIMCO έχει παρουσία σε όλη την Κύπρο μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας το οποίο αποτελείται από 10 καταστήματα, 2 σε κάθε επαρχία.

Μέσω των φωτιστικών και ηλεκτρικών εκθεσιακών χώρων της εταιρείας, οι πελάτες απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και εξατομικευμένες λύσεις.

Εκτός από το δίκτυο λιανικής πώλησης, η εταιρεία λειτουργεί επίσης τμήμα ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΎ Φωτισμού LEVEL, το οποίο ειδικεύεται στην προμήθεια προϊόντων φωτισμού και στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών φωτισμού για απαιτητικά και έργα υψηλών προδιαγραφών.

Το 2022, η LEVEL αποκτά το δικό της σπίτι, τον εκθεσιακό χώρο LEVEL, ο οποίος στοχεύει να φιλοξενήσει αναγνωρίσιμους και αξιόπιστους επαγγελματίες όπως Σχεδιαστές Φωτισμού και Εσωτερικών Χώρων, Αρχιτέκτονες και Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων.

Η LEVEL παρουσιάζει και αντιπροσωπεύει Brands από την «ελίτ» του κλάδου του φωτισμού και στοχεύει στο υψηλότερο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών προς το πελατολόγιό της.

Website/E-shop: www.dimco.eu

Έναρξη διαγωνισμού: ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Λήξη διαγωνισμού: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Κλήρωση: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά