ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Το τραγούδι που κερδίζει✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

05.06.23

Για ακόμη μία φορά, ο Super δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να κερδίσουν μετρητά. Αυτή τη φορά ακούγοντας μουσική! Ω,ναι τόσο απλά!

Το τραγούδι που κερδίζει, είναι η ευκαιρία των Super ακροατών να κερδίσουν από 50 ευρώ μετρητά, ακούγοντας την εισαγωγή ενός πολύ γνωστού τραγουδιού από το playlist του SUPER.

Είστε έτοιμοι;  Πόσο καλά ξέρεις την ελληνική μουσική σκηνή;

Συντονίσου κάθε μέρα στον Super FM και όταν χτυπήσει το τηλέφωνό σου ο Μέμνωνας και ο Παναγιώτης, θα παίξουν την εισαγωγή του τραγουδιού. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις το όνομα του τραγουδιστή ή τον τίτλο του τραγουδιού. Αν είσαι όσο καλός πιστεύουμε, τα 50 ευρώ θα είναι δικά σου!

Στείλτε μήνυμα μέσω viber στο 99104888 γράφοντας “Ο Super παίζει αυτά που θέλεις” και δήλωσε συμμετοχή!

Κάθε πρωί όταν το τηλέφωνο χτυπήσει και ο Μέμνωνας ή ο Παναγιώτης θα σου ζητήσουν να ακούσεις την εισαγωγή, απέδειξέ τους πόσο super μουσικά ενημερωμένος ακροατής είσαι και κέρδισε από 50 ευρώ στο χέρι ή στον τραπεζικό σου λογαριασμό!

Συντονίσου

Μαζί σου, 25 χρόνια Super!

 

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού