ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα ολοκληρωμένο σετ για το κρεβάτι σας από την εταιρία Bed&Bath
✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

22.06.21

Ο SUPER FM και το BED & BATH δίνουν την ευκαιρία σήμερα σε 1 τυχερό ακροατή να κερδίσει 1 ολοκληρωμένο σετ για το κρεβάτι σας που περιλαμβάνει 2 μαξιλάρια, πάπλωμα, σεντόνια, μαξιλαροθήκες και παπλωματοθήκη. (ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΡΩΜΑ) αξίας €265,00.

 

Σας προσφέρουμε 2 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΕGEAN ανατομικά μαξιλάρια ύπνου που παρέχει σωστή στήριξη σε όσους κοιμούνται μπρούμυτα. Γεμισμένο με υποαλλεργική βάτα και με εξωτερικό ύφασμα από 100% βαμβάκι. Ένα ΠΑΠΛΩΜΑ CANNON ζεστό και αφράτο σκέπασμα με γέμιση από εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργικές μικροΐνες. Ιδανικό για αυτούς που δεν προτιμούν πουπουλένιο πάπλωμα, και με την εγγύηση της Cannon. ΣΕΝΤΟΝΙΑ/ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ CANNON Μία μοναδική συλλογή με δυνατά χαρακτηριστικά: την απαράμιλλη ποιότητα της Cannon, ιταλικά σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι και χρώματα που θα φέρουν φρέσκο αέρα στο υπνοδωμάτιο.

Από 100% βαμβάκι, έχουν μία ελαφριά αίσθηση για ευχάριστο ύπνο.

 

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88 με την ένδειξη «BED&BATH» (κενό) και ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τη Τρίτη 22 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 1 νικητή. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 από το τμήμα Marketing του Super FM.