ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 εισιτήρια για την 2η διαδικτυακή συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη
✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

07.03.21

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» και ο SUPER σας δίνει τον κωδικό που θα χρειαστείτε!

Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!

1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι» την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια» την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές» την Κυριακή 18 Απριλίου.

Οι συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!

Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

Ο SUPER FM δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να το παρακολουθήσουν ζωντανά το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», στέλνοντας μήνυμα στον αριθμό Viber του SUPER FM, 99104888, την ένδειξη «ΜΑΖΟ» και το ονοματεπώνυμο τους.

 

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 22 Μαρτίου μετά τις 13:00 το μεσημέρι.