ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε μια οδοντόβουρτσα Sonisk Pulse την ημέρα ✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

05.04.23

Χαμογελάμε και προσφέρουμε super χαμόγελα στους super ακροατές μας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς από σήμερα, για 5 συνολικά εκπομπές, θα χαρίζουμε σε έναν από εσάς μία υπέροχη οδοντόβουρτσα την ημέρα.

Συγκεκριμένα, σας κάνουμε δώρο την Sonisk Pulse, την φορητή οδοντόβουρτσα με τεχνολογία παλμών, για ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο.
Υπάρχει σε 8 διαφορετικά χρώματα και θα την βρείτε online στο EvZeen.com

Η Sonisk Pulse είναι η νέα μοντέρνα οδοντόβουρτσα, από το Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιασμένη με σκανδιναβική φιλοσοφία που θα ταιριάξει απόλυτα στη σύγχρονη ζωή σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, του οποίου την κλήρωση θα κάνουμε γύρω στις 2, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα μέσω VIBER στο 99104 888 γράφοντας SMILE και το ονοματεπώνυμό σας.

Ένας από εσάς θα κληρωθεί σήμερα, ενώ αντίστοιχες κληρώσεις θα γίνουν και στις επόμενες 4 εκπομπές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δεν είναι απλά η νέα σου οδοντόβουρτσα! Είναι μοντέρνα, ελαφριά, σε μέγεθος ταξιδιού, αλλά και με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
Ο κομψός σχεδιασμός στις Sonisk Pulse την κάνει ιδανική για το σπίτι, τη δουλειά, τα Σαββατοκύριακα στις εκδρομές αλλά και στα ταξίδια.
Όπου κι αν σε βγάλει η ζωή, η οδοντόβουρτσα Sonisk θα είναι έτοιμη να σου προσφέρει στοματική υγιεινή και φρεσκάδα κάθε μέρα.
Ο σχεδιασμός αλλά και το χρώμα είναι σημαντικά για σένα.
Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 8 διαφορετικά, μοντέρνα χρώματα και να βρεις την Sonisk Pulse που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου στυλ.

 

*Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους της Κύπρου
*Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
*Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από την ομάδα του σταθμού και θα πρέπει εντός 24ων ωρών να απαντήσουν πως αποδέχονται το δώρο τους
*Οι νικητές αποδέχονται όπως δημοσιευτούν φωτογραφίες τους και το όνομά τους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα για προώθηση του σταθμού