ΟΛΟΙ ΟΙ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε διαμονή για 2 άτομα στο TSANotel
✅ Ο Διαγωνισμός Ολοκληρώθηκε

18.07.21

Ο SUPER FM και το TSANotel σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρόγευμα.

Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού, το ξενοδοχείο TSANotel άνοιξε ξανά την πόρτα του μετά από μια πλήρη ανακαίνιση με μια νέα μοντέρνα εμφάνιση. Μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, μια ανάσα από τις ακτές της Μεσογείου, που περιβάλλεται από μια μεγάλη ποικιλία από ψυχαγωγία, η τοποθεσία του ταιριάζει σε κάθε ταξιδιώτη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις κατηγορίες καταλυμάτων, τα οποία είναι το καθένα ξεχωριστά κατάλληλο για διαφορετικούς ταξιδιώτες.

Το TSANotel είναι ένας ιδανικός χώρος για κάθε περίσταση ή προσαρμοσμένη λειτουργία, όπως πάρτι γενεθλίων, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις κ.λπ.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

 

Στείλτε μήνυμα εντελώς δωρεάν στο VIBER 99 104 8 88  με την ένδειξη «TSANOTEL» (κενό) ονοματεπώνυμο, πόλη και πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε!

 

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 19 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.
  2. Στέλνοντας μήνυμα στο 99 104 8 88 τα δεδομένα σας επεξεργάζονται μόνο από την εκπομπή που τα στέλνετε και διαγράφονται εντός 48 ωρών.
  3. Ο διαγωνισμός θα κληρώσει 2 νικητές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα Marketing του Super FM την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.