ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
|
07 Apr.

Δείτε το βίντεο και διαδώστε για καλό σκοπό! | Roby Facchinetti – Rinascerò, Rinascerai

Μία προβολή (view) στο YouTube δεν κοστίζει τίποτα κι έτσι ο Ιταλός τραγουδιστής Roby Facchinetti από το Bergamo της Ιταλίας θέλησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο το νοσοκομείο της πόλης του. Με τη βοήθεια του YouTube, ο Facchinetti με τον χρόνιο συνεργάτη του Stefano D’orazio επέλεξαν να προσφέρουν όλα τα έσοδα από το νέο τραγούδι που έγραψαν, με τίτλο “Rinascerò, Rinascerai”, καθώς και τα πνευματικά του δικαιώματα στο Νοσοκομείο του BergamoPapa Giovanni XXIII, ως ένδειξη αλληλεγγύης, αλλά και ως πράξη ουσιαστικής βοήθειας.

Η Ιταλία αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη με τα περισσότερα κρούσματα COVID-19, ενώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και κάθε άλλος φορέας υγείας δίνουν την μεγαλύτερη μάχη τους, ώστε να περιορίσουν την πανδημία και πλέον να αρχίσουν να μειώνονται ή και να εξαλειφθούν ολοκληρωτικά οι θάνατοι λόγω του ιού.

Το τραγούδι “Rinascerò, Rinascerai” που στα ελληνικά σημαίνει “Θα γεννηθώ ξανά, θα γεννηθείς ξανά” προσφέρει ένα από τα πιο ελπιδοφόρα μηνύματα που όλος ο πλανήτης χρειάζεται αυτή την στιγμή. Ήδη, λοιπόν, το τραγούδι που συνοδεύτηκε με ένα άκρως συγκινητικό και βασισμένο στην πραγματικότητα των εξελίξεων video έχει ξεπεράσει τα 7 εκατ. θεάσεις στο YouTube, αριθμός που μετατρέπεται σε χρήματα που θα δοθούν για βοήθεια.

Εσύ τι περιμένεις; Γίνε Super-ήρωας απολαμβάνοντας το τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Rinascerò, Rinascerai”

Καλλιτέχνης: Roby Facchinetti

Μουσική / Στίχοι: Roby Facchinetti, Stefano D’orazio

Εταιρεία: Edizioni Babilonia

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαρτίου 2020​