ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
03 Jul.

Demy και Jimbo αποκαλύπτουν το video του «Για Σένα»

Η Demy και ο Jimbo τραγουδούν αυτό το καλοκαίρι «Για Σένα» και παρουσιάζουν το εντυπωσιακό music video της συνεργασίας τους.

Το «Για Σένα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video ιδιαίτερης αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Η Demy και η Jimbo να δίνει εικόνα στη μελωδική ερωτική ιστορία του τραγουδιού πλαισιωμένοι από ένα ειδυλλιακό σκηνικό και το ηλιοβασίλεμα.

Μοντέρνο, γεμάτο συναίσθημα και καλοκαιρινή αύρα, το «Για Σένα», σαγηνεύει τις αισθήσεις.

Η μουσική και οι στίχοι, που φέρουν τις υπογραφές των Chris Karr, Jimbo και Sergio T, δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό τοπίο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, συνεργάζεται με τον Jimbo, τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που μάγεψε μέσα από το «The Voice».

Πριν από περίπου ένα χρόνο, μας χάρισαν άλλη μια επιτυχία με το «Απωθημένα».

Το «Απωθημένα» είναι ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ, ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και στα DJ sets, έγινε No. 1 στη λίστα του Spotify με τα πιο viral τραγούδια στην Ελλάδα και μπήκε στα top trends του YouTube όπου έχει ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια views.

Η επιτυχία της πρώτης συνεργασίας τους στο θέτει υψηλές προσδοκίες για το «Για Σένα». Με την αφοσίωση και το πάθος που διακρίνει τόσο την Demy όσο και τον Jimbo, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο τραγούδι τους θα είναι ένα ακόμη hit.

Το «Για Σένα» κυκλοφορία στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.