ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
10 Apr.

Demy – «Φλόγα»: Το Music Video του νέου της single 

Η Demy ανάβει την πιο δυνατή «Φλόγα» με το music video για το νέο τραγούδι της.

Τη «Φλόγα» είναι ένα μοντέρνο pop anthem που αποκτά χαρακτήρα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Demy.

Το music video για το «Φλόγα», που σκηνοθέτησε ο Petros Nikolidais, είναι μία ωδή στον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό μέσα από κινηματογραφικά πλάνα και με τη μοναδική αισθητική της Demy.

Η μουσική και οι στίχους του «Φλόγα» είναι μία δημιουργία του Apon και η παραγωγή του τραγουδιού έχει την υπογραφή του Iamstrong.

Η Demy ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με τον Apon μετά τη συνεργασία τους στο single «Αδιέξοδο» το 2020, στο οποίο συμμετείχε επίσης ο Oge.

Με τη «Φλόγα» η Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, αναμένεται να δώσει συνέχεια στις προσωπικές επιτυχίες της.

«Όσο κι αν έψαξα κανείς / Στα πέραντα της γης / Δεν με έκανε να αισθανθώ / Φλόγα, φλόγα / Πέρασε η ώρα μην μου πεις / Τη νύχτα μην χαθείς / Αγάπη μου σε θέλω εδώ / Μην φύγεις ακόμα», τραγουδά η Demy.

Το «Φλόγα» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η Demy για τη φετινή χρονιά και παίρνει τη σκυτάλη από το «Φήμες Λένε» του περασμένου φθινοπώρου.

Το νέο single της Demy κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα το «Φλόγα» θα ντυθεί με εικόνα με το δικό του music video.