ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
09 May.

«Διανυκτερεύω»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τα νέα τραγούδια του

Τα ρολά κατεβαίνουν, μα εμείς… διανυκτερεύουμε με τα νέα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει το τραγούδι «Διανυκτερεύω» από το νέο άλμπουμ του με γενικό τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά, επιλέγοντας στη νέα δισκογραφική δουλειά του να πρωταγωνιστεί ο λόγος και μαζί μελωδίες που γεννούν τα ιδανικά τραγούδια.

Με οδηγό ψυχής ότι το «αγαπώ σημαίνει … σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή», δημιουργήθηκαν 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη.

Το νέο άλμπουμ του περιέχει συνολικά 10 τραγούδια, συμπεριλαμβάνοντας τις πολύ μεγάλες επιτυχίες «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα» και «Οινόπνευμα Φτηνό».

Με τη δύναμη της φωνής του ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν. Με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το τραγούδι «Διανυκτερεύω».

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο εκπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους δίνει η κορυφαία ποιήτρια – στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη.

«Πάνω τα άστρα πεθαίνουν που λείπεις εσύ / τα ρολά κατεβαίνουν, μα εγώ διανυκτερεύω. / Σα σκιές τρεμοπαίζουν τα τόσα “γιατί” / και πού πάνε όλοι όταν φεύγουν, πού πας αγάπη μου κι εσύ», τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του στο «Διανυκτερεύω», το οποίο μόλις δημοσιεύθηκε στο YouTube.

 

 

Πηγή: hit-channel.com