ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
13 May.

Νέο Music Video: DJ Khaled feat. Justin Bieber & 21 Savage – LET IT GO

Ακόμη ένα music video είδε το φως της δημοσιότητας από το υλικό που παρουσίασε ο DJ Khaled μέσω του νέου του δίσκου, “Khaled Khaled. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “LET IT GO”, για χάρη του οποίου ο Αμερικανός DJ συνεργάστηκε με τον επιτυχημένο Justin Bieber και τον 21 Savage. Το τραγούδι είναι βασισμένο στις hip hop αναφορές, αλλά και τα R&B και pop στοιχεία, ενώ τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι SkipOnDaBeatAl Cres, καθώς και οι τρεις καλλιτέχνες.

Λίγες, λοιπόν, ημέρες ημέρες μετά από την πρεμιέρα του δίσκου, απολαύσαμε στις μικρές μας οθόνες το music video του “LET IT GO”, μέσα από το οποίο θα απολαύσουμε τον Bieber σε oversized ρούχα να παίζει γκόλφ, ενώ η έμπνευση για το τελικό κι άκρως διασκεδαστικό αποτέλεσμα ήρθε από την ταινία “Happy Gilmore” με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler. Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο video ζουν στο έπακρο κάθε λήψη και το αποτέλεσμα είναι εδώ για να το απολαύσεις.

Ο δίσκος του DJ Khaled, “Khaled Khaled” κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου μέσω των We the BestRoc Nation κι Epic Records παρουσιάζοντας 14 συνολικά τραγούδια, με μεγάλα ονόματα να συμμετέχουν σε κάθε ένα από αυτά.

Δείτε το music video στο YouTube: